Ponturile Zilei: Pronosticuri din trei sporturi la cotă medie 1.86!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

Ți-am pregătit 3 cadouri: CASH + Acces grup Premium + Surpriză! Click aici și obține-le imediat!

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Belgia Tenis ATP Antwerp Laaksonen vs. Benneteau 1 2.10  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Rusia Tenis ATP Moscova Kuznetsov vs. Medvedev Peste 20.5 game-uri 1.90  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Suedia Tenis ATP Stockholm Copil vs. Struff 1 2.00  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Qarabag vs. Atletico Madrid Atletico câștigă la 0 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Barcelona vs. Olympiakos Barcelona -3 HA 2.00  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Bayern vs. Celtic Bayern câștigă la 0 1.95  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Chelsea vs. AS Roma 1 & Peste 1.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională CSA Steaua vs. Poli Iași Peste 53.5 goluri 1.75  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Franta Handbal Lidl Starligue Massy E. vs. Toulouse 2 1.55  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Germania Handbal DHB Pokal Hannover vs. THW Kiel 2 1.70  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
COTA MEDIE: 1.86PROFIT: -5.00

 

Laaksonen vs. Benneteau

După ani buni petrecuți în circuitul challenger, elvețianul Henri Laaksonen a pătruns în 2017 pentru prima dată în top 100, a început să lege performanțele notabile, iar miercuri are o șansă foarte bună în fața lui Julien Benneteau, în optimile de la Antwerp.

Jucător cu serviciu bun, Laaksonen l-a învins în minimum de seturi pe Dolgopolov, oferind una dintre marile surprize din primul tur și, în ciuda faptului că specialiștii îl văd ușor favorit pe Benneteau, momentul bun pe care-l traversează elvețianul merită speculat. Benneteau e jucător cel puțin decent în sală, dar, în general, întâmpină probleme cu adversari de tipul lui Laaksonen.

Kuznetsov vs. Medvedev

Doi ruși ieșiți complet din formă, Andrey Kuznetsov și Danil Medvedev, au de jucat un meci tare în prima rundă de la Moscova, turneu care pentru ambii înseamnă una dintre ultimele șanse la o performanță bună pe finalul de sezon.

Filmul lui Medvedev s-a rupt odată cu turneul de la Washington, din luna august, când a ajuns în faza sferturilor de finală. De atunci, tânărul rus a pierdut opt meciuri la rând și a mai câștigat un singur set, dar majoritatea adversarilor care l-au învins joacă un tenis mai bun decât cel propus de Kuznetsov. Într-un moment greu al anului pentru amândoi, sunt șanse să iasă un meci lung.

Copil vs. Struff

Propunem un nou meci în care avem încredere în outsider, de data aceasta din primul tur de la Stokholm, unde Marius Copil se întâlnește cu o cunoștință mai veche, neamțul Jan-Lennard Struff.

Pe undeva surprinzător, pentru că Struff e omul mai constant și mai prezent în fazele avansate ale turneelor ATP, Copil conduce cu 4-1 la meciurile directe și se poate mândri cu două victorii în minimum de seturi în acest an, dintre care una în sală. La Stokcholm, serviciul românului va face din nou ravagii și, la fel ca în ultimele două meciuri directe, va fi nevoie de doar unul sau două game-uri neglijente ale lui Struff pentru ca românul să fugă cu un nou succes.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.