FC Botosani – Dinamo, Morutan contra Nemec

0

La Botosani azi un meci foarte important pentru calificarea in playoff, gazdele dupa 0-0 in Gruia ocupind locul 5 cu 24 de puncte iar oaspetii sunt prima sub linia playoff cu doar 20 de puncte. Gazdele nu au probleme de lot singurii absenti urmind a fi atacanţii Róbert Elek şi Lóránd Fülöp, care lipsesc de ceva vreme. A revenit la pregatire si funadsul dreapta Dumitras dar nefiind recuperat 100% probabil va fi pe lista rezervelor.

Antrenorul Vasile Miriuta are de asemenea tot lotul valid pentru acest meci foarte important pentru Dinamo, inclusiv fundasul central Nedelcearu care revine dupa etapa de suspendare. In conferinta de presa de dinaintea jocului Miriuta a declarat ca trebuie sa castige la Botosani pentru a spera cu sanse reale la un loc in primele 6, in conditiile in care moldovenii au deja un avans de patru puncte fata de bucuresteni.

 

Ambele marcheaza

cota 1,88

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.