Ponturile Zilei: Cele nouă predicții pentru miercuri sunt pregătite!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis Turneul Campioanelor Halep vs. Wozniacki Peste 21.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Franta Tenis Challenger Brest Hanfmann vs. Bourgue Hanfmann -2.5 game-uri 1.90  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Franta Tenis Challenger Brest Kuznetsov vs. Tsiptsipas Tsitsipas -0.5 game-uri 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Franta Tenis Challenger Poitiers Parmentier vs. Pera 2-0 2.00  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Italia Fotbal Serie A Fiorentina vs. Torino Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.70  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Italia Fotbal Serie A Juventus vs. Spal Juventus câștigă la 0 1.60  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Handbal Preliminarii CM Turcia vs. Belgia 2 2.45  ADMIRAL–800 Ron BONUS Nu
 Uniunea Europeana Handbal Preliminarii CM Olanda vs. Grecia Olanda -4.5 goluri 2.00  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Preliminarii CM Bosnia&Herzegovina vs. Estonia Bosnia&Herzegovina -5.5 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.90PROFIT: -12.1

 

Halep vs. Wozniacki

Simona Halep și Caroline Wozniacki sunt două dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului în circuitul WTA, au debutat cu victorii clare la Turneul Campionilor, iar câștigătoarea meciului de azi va fi sigură de calificarea în semifinale. Sunt, așadar, premise pentru un meci pe muchie de cuțit, la fel ca precedentele trei.

Pe trei suprafețe diferite, Simona și Caroline au ajuns de trei ori în trei seturi, semn că se cunosc foarte bine și că niciuna nu va surprinde foarte ușor. Pe un hard lent, avantajos pentru ambele, șansele ca tradiția să se repete sunt destul de mari, mai ales că ambele joacă, în acest moment, aproape de nivelul maxim.

Hanfmann vs. Bourgue

La Brest, în primul tur, neamțul Hanfmann caută a șasea victorie consecutivă în sală, iar adversar îi va fi Mathias Bourgue, un francez aplecat, mai degrabă, spre jocul pe zgură.

Câștigător al challenger-ului de la Ismaring, Hanfmann se află pe cel mai bun loc al carierei – 114 -, iar clasarea nu e deloc întâmplătoare. Germanul e jucător ofensiv, care servește foarte bine și poate rezista fără probleme în schimburi din spatele terenului, e într-o formă mai bună decât adversarul său și, în genral, e demn de încredere când vine vorba de meciuri contra unor oponenți mai slab clasați.

Kuznetsov vs. Tsiptsipas

A doua parte a lui 2017 a fost una dezastruoasă pentru rusul Andrey Kuznetsov. De la o semifinală jucată pe zgură, la Bastad, în iulie, acesta nu a mai reușit să adune mai mult de o victorie pe tabloul unui turneu ATP, iar în această săptămână a ale s să participe la turneul challenger de la Brest.

Aici, însă, primul adversar îi va fi grecul Stefanos Tsitsipas, o tânără speranță a circuitului profesionist. Constant în rezultate, dar și în joc, Tsitsipas vine după victorii la Ofner, Cuevas și Goffin, e în căutare de puncte și, în mod normal, va face destul pentru a prelungi forma proastă a lui Kuznetsov.

Parmentier vs. Pera

Săptămâna trecută, Pauline Parmentier a câștigat șase meciuri la turneul WTA de la Luxemburg și a fost oprită în semifinale de Carina Witthoeft, viitoarea câștigătoarea a trofeului, după un meci foarte echilibrat. La patru zile de la acea performanță, franțuzoaica i-a lăsat doar patru game-uri Alexandrei Dulgheru, iar azi își va măsura forțele cu americanca Bernarda Pera.

Jucătoare cel puțin decentă când vine vorba despre jocul în sală, Parmentier vine de la un nivel mult, mult mai bun, iar forma sa o transformă în una dintre favoritele la câștigarea turneului de la Poltiers. Contra unei adversare obișnuite cu turneele ITF, dar care nu a luat contactul cu tenisul mare, jocul de regularitate al lui Parmentier merită încrederea noastră.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.