Profit cu Donadoni, „Cu ochii” pe belgieni

0

Am sa incerc sa postez in limita timpului unele pariuri pe care le gasesc interesamte si cu sanse de reusita astfel incit sa reusim sa ajungem cu totii la un numitor comun…profit. Si cum deja am un logo ‘patentat’, Profit cu Donadoni, sper sa continuam impreuna sa obtinem rezultate foarte bune care sa ne mentina in topul siteurilor profitabile din Romania

BELGIA 1

Astazi o cota suspecta ”again”…ieri desi dupa cota si mai ales nevoi as fi mers pe Oostende am ales in final gresit mergind pe normalitate si…a iesit un ditamai 3-0 in Oostende-Charleroi. Azi ma refer la meciul Genk – Club Brugge unde gazdele sunt date favorite clar desi Brugge este liderul detasat, o singura infringere in 11 etape, si cea mai buna echipa ca joc, exprimare si lot. Voi merge pe pronostic de baza ambele marcheaza dar sunt tentat sa arunc si 2 unitati pe o victorie a gazdelor.

Genk – Club Brugge

Ambele marcheaza

cota 1,60

Genk 

cota 2,30

Waasland – Kortrijk

 

Gazdele, locul 8 in Jupiler League, sunt alaturi de liderul Brugge formatiile cu cel mai bun atac dupa 11 runde avind cite 26 de goluri fiecare, o medie de aproximativ 2,5 goluri pe meci. Daca la Brugge este normal, pentru Waasland este un fapt imbucurator care arata practic saltul facut fata de sezonul trecut, cind a fost mai tot timpul in zona retrogradarii, in prezent fiind constant o formatie de mijlocul clasamentului si cu mari sanse de a prinde playofful.

1x si peste 2,5

cota 1,85

 

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.