Profit cu Donadoni, „Loti” Boloni intre trecut si prezent

0

BELGIA 1

Dupa rezultatele bune de ieri, cind am prevazut victoria Genkului asupra liderului Club Brugge, 2-0 pentru gazde si a doua infringere in campionat a liderului, si GG3+ de la Waasland sa vedem ce ne ofera un nou meci din Jupiler League.

Antwerp – Standard Liege

Gazdele intilnesc Standardul dupa o perioada de exact 13 ani in campionat pe teren propriu, ultima confruntare fiind in octombrie 2004 si o infringere usturatoare 0-4. De asemenea Antwerp a castigat o singura data in ultimele lor noua confruntari cu echipa din Liege.

Se intilnesc doua formatii ”alb-rosii”, culorile celor doua cluburi, si care au multe elemente comune in istoria lor. Astfel actualul Director sportiv, Luciano D’Onofrio, a activat in trecUt la Standard, acum zece ani, si a obtinut 2 titluri consecutive. Si ca o curiozitate la cel de al doilea titlu a contribuit un ”alt element” comun, Ladislau Boloni, actualul antrenor al gazdelor.

Boloni cel care este practic artizanul actualei echipe si „principalul vinovat” al exprimarii gazdelor in cele 11 runde de pina acum.

Ma astept la un meci in care ambele echipe vor incerca sa obtina maximum de puncte, desi sincer cred ca si un egal ar multumi ambele tabere.

Pauza sau Final X

cota 1,76

 

St. Trond – Mouscron

 

Ambele marcheaza

cota 1,80

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.