Ponturile Zilei: Selecțiile pentru începutul de săptămână au o cotă medie de 1.86!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis ATP Paris Pospisil vs. Mahut Peste 23.5 game-uri 2.02  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Franta Tenis ATP Paris Simon vs. Chardy Peste 22.5 game-uri 1.93  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Guayaquil Cervantes vs. Hernandez Cervantes -2.5 game-uri 1.83  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Romania Fotbal Liga 1 Dinamo vs. FC Viitorul X2 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Spania Fotbal La Liga Las Palmas vs. Deportivo Ambele marchează 1.65  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.86PROFIT: +1.19

 

Pospisil vs. Mahut

Pentru Vasek Pospisil și Nicolas Mahut, doi jucători care au trăit vremuri mai bune decât prezentul, turneul Masters de la Paris e cu atât mai imprtant cu cât în joc se află participarea pe tabloul principal de la Australian Open. Aflați pe locurile 105, respectiv 110, ambii au nevoie de o performanță solidă pentru a evita calificările.

Pospisil are avantajul a două victorii bune obținute în calificări, cu Basilashvili și Mathieu, iar Mahut joacă în fața propriilor fani, pe o suprafață pe care-i convine. Ambii sunt foarte buni la serviciu și la fileu, au carențe la retur și obișnuiesc să prelungească seturile, așa că alegem over-ul, chiar dacă linia e foarte mare.

Simon vs. Chardy

Doi francezi aflați în jurul locului 80, Gilles Simon și Jeremy Chardy, vor sta față în față pentru a cincea oară în șase ani, în runda inaugurală de la Paris, turneu în care, pe vremuri, ambii își puneau mari speranțe.

Simon a câștigat patru meciuri din patru cu Chardy, iar treidintre ele s-au dus peste linia de over impusă de bookmakeri. În sală, Chardy e jucătorul mai agresiv, care va dori să pună capăt punctelor cât mai repede și să atace fileul mai des, în timp ce Simon va încerca să prelungească punctele și să-și facă adversarul să lovească mult din mișcare. E o confruntare interesantă, iar șansele să vedem un meci echilibrat sunt mari.

Cervantes vs. Hernandez

Când nu e accidentat și prinde încredere, ibericul Inigo Cervantes se dovedește un jucător foarte bun pe zgură, pentru că are un joc bazat pe forță și lovituri foarte precise de pe linia de fund. Problema lui vine atunci când aducem în discuție constanța în rezultate și capacitatea de a învinge adversari mai bine clasați.

Luni, în prima rundă a challenger-ului ecuadorian de la Guyaquil, Cervantes e cotat ca favorit în fața dominicanului Hernandez, într-un meci pe care, aparent, ar trebui să-l aibă la discreție. Dintre cei doi, spaniolul dispune de mai multe arme, de un serviciu mai bun și de ceva mai experiență, așa că îi acordăm încredere.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.