Profit cu Donadoni, Doumbia sau Dybala?

0

 

SPORTING LISABONA – JUVENTUS TORINO

Intr-o grupa dominata pina acum de Barca, 3 victorii din 3 jocuri, golaveraj 7-1, practic meciul de azi devine decisiv in mod special pentru gazde. Sporting este in situatia must win pentru a mai spera la calificare, insa ”Batrina Doamna” din Torino este o nuca tare.

Portughezii au doar trei puncte obtinute in deplasarea de la Pireu 3-2 cu Olympiakos, si au pierdut la limita acasa 0-1 cu „Barca” si 1-2 la Torino. Desi in campionat practic defileaza in 10 runde fiind neinvinsi, 8 victorii si 2 egaluri, totusi diferenta fata de Europa este uriasa.

Oaspetii dupa dusul rece in primul meci, 0-3 la Barcelona, au strins rindurile si au obtinut 2 victorii consecutive, ambele jocuri fiind acasa, 2-0 cu Olympiakos si 2-1 cu Sporting, practic reusind  ”sa-si repare” si golaverajul, 4-4. In campionat un adevarat tur de forta pentru ‘bianco-nerii’ in ultimele trei meciuri tot atitea victorii si un golaveraj impresionant pentru apararile din Serie A, 12-3, o medie de 4 goluri pe meci.

Ambele trupe fara absente notabile vor putea alinia practic cele mai bune 11 si in aceste conditii sa ne asteptam la un joc interesant si probabil cu goluri de ambele parti.

Ambele marcheaza

cota 1,80

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.