Ponturile Zilei: Zece selecții din fotbal, tenis și handbal!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Franta Tenis ATP Paris Lopez vs. Pouille Pouille -2.5 game-uri 1.90  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Franta Tenis ATP Paris Nadal vs. Chung Sub 19.5 game-uri 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Franta Tenis ATP Paris Gasquet vs. Dimitrov Peste 22.5 game-uri 1.83  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Besiktas vs. Monaco Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.90  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Napoli vs. Manchester City Ambele marchează și peste 2.5 goluri 1.70  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Shakhtar vs. Feyenoord 1 & Peste 2.5 goluri 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Flensburg vs. Celje Lasko Peste 57.5 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
 Franta Handbal Lidl Starligue Aix vs. Montpellier Peste 56.5 1.85  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
 Romania Handbal Liga Națională Rapid București vs. CSM Roman 2 1.70  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Liga Națională Corona Brașov vs. CSM Unirea Slobozia Sub 50.5 goluri 1.85  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -0.4

 

Lopez vs. Pouille

Învingător la Viena cu succese la Gasquet sau Tsonga și un singur set pierdut, francezull Lucas Pouille se reîntâlnește la Paris cu omul pe care anul trecut l-a eliminat în trei seturi, veteranul spaniol Feliciano Lopez, care în primul tur l-a eliminat pe un alt reprezentant al gazdelor, Pierre-Hugues Herbert.

Cel mai imprtant detaliu al meciului e legat de capacitatea lui Pouille de a rămâne concentrat după o performanțșă foarte bună. La Viena, tot în sală, pe o suprafață asemănătoare, jocul său a funcționat foarte bine în toate zonele, iar condițiile de la Paris îl ajută, în sensul că lentoarea suprafeței mai ia din forța serviciului Lopez. Dacă Pouille joacă măcar la 75% din ce a arătat în Austria, handicapul e la adăpost, pentru că francezul e bun din spatele terenului, va culege multe puncte pe greșeli neforțate și, în mod normal, nu va avea mari probleme pe propria servă.

Nadal vs. Chung

Obligat să se retragă de la Basel, liderul mondial Rafa Nadal va juca, în turul al doilea de la Paris, abia al treilea meci al anului pe hard indoor. În plin proces de pregătire pentru Turneul Campionilor, el va da peste Hyeon Chung, un sud-coreean care intră în meci cu un mare dezavantaj.

Scund, fără un serviciu care să-l ajute în mod constant, Chung excelează în jocul din spatele terenului, dar tocmai aici intervin problemele sale, pentru că Rafa e, probabil, cel mai bun din lume la acest capitol. Chiar dacă vine după câteva săptămâni de pauză, Nadal are avantajul forței mult superioare, iar acest factor va conta și se va dovedi decisiv.

Gasquet vs. Dimitrov

Posesori ale unor lovituri de backhand încântătoare, Richard Gasquet și Grigor Dimitrov se întâlnesc în cel mai tare meci din turul al doilea al Masters-ului de la Paris, turneu care se joacă în condiții optime pentru ambii protagoniști.

Dacă Gasquet vine după o semifinală la Viena și o victorie în trei seturi cu Paire la Paris, Dimitrov nu a mai jucat de pe 22 octombrie, când pierdea finala de la Stockholm în fața lui Del Potr. Francezul are avantajul publicului, vine după un meci bun cu Paire și o prestație bună la dublu, alături de Pouille, iar Dimitrov completează tabloul cu o formă bună și un joc făcut, parcă, pentru suprafețe precum cea din capitala Franței. Ambii vor avea timpul necesar pentru a se așeza pe lovituri și a le plasa așa cum doresc, ambii câștigă meciuri cu adversari buni în ultima perioadă, deci nu vedem de ce nu ar produce un meci lung.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.