Ponturile Zilei: Obținem profit cu fotbal și tenis!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Germania Tenis Challenger Eckental Bemelmans vs. Janowicz Peste 22.5 game-uri 1.71  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Franta Tenis ATP Paris Verdasco vs. Sock Peste 22.5 game-uri 1.80  888SPORT–1000 Ron Bonus Da
 Spania Fotbal La Liga Betis vs. Getafe Betis -0.25 HA 1.75  SUPERBET – 250 LEI BONUS 1/2 VOID, 1/2 LOST
 Romania Fotbal Liga 1 FC Botoșani vs. FC Voluntari 1 2.00  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Rusia Fotbal Premier League Ural vs. Dinamo Moscova 1X & Sub 2.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.82PROFIT: -2.6

 

Bemelmans vs. Janowicz

La challenger-ul de la Eckental, în faza sferturilor de finală, avem un duel între doi jucători înalți, cu servicii foarte bune. De o parte a fileului va sta stângaciul belgian Ruben Bemelmans, iar adversar îi va fi polonezul Jerzy Janowicz.

Pe o suprafață atât de rapidă precum cea din Germania, celor doi le va fi foarte greu să facă puncte pe serviciul adversarului, pentru că returul nu e chiar o armă de încredere. Bemelmans e mai ofensiv, vine ma ides spre fileu, iar Janowicz e mai puternic și poate face diferența ceva mai ușor din spatele terenului, într-un meci care se anunță din start foarte echilibrat.

Verdasco vs. Sock

Spaniolul Fernando Verdasco a arătat o formă extraordinară în primele trei meciuri de la Paris, i-a învins pe Rublev, Anderson și Thiem, iar vineri se va duela cu americanul Jack Sock, și el venit după succese la jucători cu nume în circuit, Edmund și Pouille.

Trei dintre cele cinci meciuri ale celor doi s-au terminat cu minimum 23 de game-uri, iar momentul bun al abilor ne face să credem că istoria se va repeta și azi. În singurul meci jucat în sală, la Stockholm, în 2015, Verdasco și Sock au jucat două tiebreak-uri în trei seturi, iar cum condițiile sunt asemănătoare și ambii se simt bine în sala pariziană, e de așteptat ca meciul de azi să nu difere prea mult.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.