Profit cu Donadoni, Continua seria Gnohere?

0

FCSB – Concordia Chiajna

Dupa victoria categorica de la Severin 5-2 cu CSU Craiova gazdele s-au instalat in fotoliul de lider si de acum spera sa nu mai aiba sincope si chiar sa inceapa sa se distanteze de urmaritoare.

Si asta mai ales ca au rezolvat, dupa 1-1 cu Beer Sheva, si calificarea in primavara europeana a Europa League fiind deja calificati si matematic. Gazdele se prezinta la jocul cu Chiajna cu un apetit ofensiv foarte pronuntat, 18 goluri in ultimele 3 jocuri interne,12 in campionat cu Timisoara si Craiova si 6 in Cupa Romaniei cu Sanatatea, si doar 3 primite, in conditiile in care nu au evoluat doi dintre titularii apararii, Benzar si Planic, fiind accidentati. Azi pe linga mai vechii accidentati vor mai lipsi si Budescu, invoit, si Larie suspendat. Interesant daca la acest meci antrenorul Dica va juca cu Momcilovici in centru sau va acorda o noua sansa portughezului Artur Jorge, care dupa debutul cu autogol cu Juventus, nu a mai prins nici macar lotul de 18 in campionat, evoluind doar in Cupa.

De partea cealalta ilfovenii cu echipa full, doar mijlocasul dreapta Gradinaru, fiind suspendat. Interesant ca oaspetii au obtinut un singur punct in jocurile considerate in deplasare cu FCSB, in 6 jocuri, un egal si 5 infringeri.

 

FCSB si peste 1,5 goluri

cota 1,57

FCSB peste 1,5 gol prima rep

cota 2,65

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.