Ponturile Zilei: Mizăm pe tenis și handbal, la cotă medie 1.85!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis Turneul Campionilor Zverev vs. Sock Peste 22.5 game-uri 1.80  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Italia Tenis Challenger Brescia Basic vs. Zopp Peste 9.5 game-uri în primul set 1.70  888SPORT–1000 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Santiago II Monteiro vs. Berlocq Peste 22.5 game-uri 1.95  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Uniunea Europeana Handbal Liga Campionilor Gorenje Velenje vs. Dinamo București Peste 54.5 goluri 1.85  SPORTINGBET–700 Ron Bonus Da
 Romania Handbal Liga Națională Poli Timișoara vs. HC Odorhei Odorhei +1.5 goluri 1.95  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
COTA MEDIE: 1.85PROFIT: +0.8

 

Zverev vs. Sock

Meciul decisiv pentru stabilirea celui de-al doilea calificat din Grupa B a Turneului Campionilor se va juca, de la ora 22:00, în O2 din Londra, între neamțul Alex Zverev și americanul Jack Sock.

Până acum, cei doi au disputat patru meciuri, au trecut de tot atâtea ori peste linia de game-uri impusă de bookmakeri, iar traseul lor a fost tras la indigo: l-au învins pe Cilic și au pierdut cu Federer. Teoretic, Zverev e jucătorul mai bun, care a jucat mai multă vreme la nivel înalt, dar Sock a arătat lucruri foarte frumoase la Londra, unde a servit bine și și-a construit excelent jocul în jurul forehand-ului.

Basic vs. Zopp

Bosniacul Mirza Basic și estonianul Jurgen Zopp dau bătălia pentru un loc în optimile turneului challenger de la Brescia, Italia, într-un meci în care serviciul va fi arma de bază a fiecăruia.

Învingători cu Basso, respectiv Pellegrino în meciuri în care porneau cu prima șansă, cei doi sunt jucători de suprafețe rapide, care se descurcă cu atât mai bine cu cât condițiile sunt mai rapide. Ambii au ca principală armă serviciul, nu impresionează la retur și e de așteptat ca începutul de meci să fie foarte strâns.

Monteiro vs. Berlocq

Brazilianul Thiago Monteiro și argentinianul Carlos Berlocq, doi jucători din generații diferite, au același scop la Santiago: să câștige turneul și să evite, astfel, participarea în calificările de la Australian Open.

În două meciuri jucate în Chile, Monteiro s-a dus de fiecare dată în trei seturi, cu Marti și Carballes Baena, în timp ce Berlocq, jucătorul mult mai experimentat, nu a stat la discuții cu Hernandez și Kuzmanov. În vederea unui meci important, în care laitmotivul va fi duelul dintre forehand-ul cu mâna stângă al lui Monteiro și reverul cu o mână al lui Berlocq, trebuie să spunem că toate cele trei meciuri direte, jucate din 2016 încoace, au avut nevoie de trei seturi pentru a stabili cine iese învingător.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.