Profit cu Donadoni, Pe Bega a venit ”Nasu”

0

Romania 1

ACS Poli Timisoara – FC Botosani

Moldovenii sunt ”nasul” ardelenilor, din cele cinci meciuri jucate aici gazdele reusind doar o victorie, in iulie 2015 cu 1-0 prin reusita lui Elek, in prezent jucatorul fiind in lotul celor de la Botosani. In rest un egal si 3 victorii ‘moldovene’ la Timisoara si un zdrobitor golaveraj, 11 -3 in favoarea oaspetilor de azi.

Interesant este ca in lotul gazdelor regasim trei fosti fotbalisti ai celor de la Botosani, Marius Curileac, Marius Croitoru și Gabriel Vașvari. Antrenorul Ionut Popa nu se poate baza pe ultimul, suspendat, la fel ca si Bianconi, la care se adauga si accidentatii  Țigănașu, Drăghici si Șeroni.In plus timisorenii l-au pierdut saptamina aceasta si pe internationalul de tineret Mailat, declarat liber de contract, si devenit intre timp fotbalistul celor de la CFR Cluj.

Oaspetii pe linga avantajul meciurilor directe la Timisoara s-au deplasat cu avionu pe Bega tintind victoria.Elevii lui Costel Enache au  o singura infringere in ultimele 9 partide si au un Morutan intr-o forma foarte buna, confirmata si de evolutiile acestuia in turneul de calificare cu Nationala U 19, din Grecia, unde cu 3 victorii din 3 meciuri, fotbalistii romani s-u calificat in Grupa de Elita.

 

Ambele marcheaza

cota 2,00

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.