Ponturile Zilei: Finalul săptămânii ne aduce profit!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis Turneul Campionilor Carreno Busta vs. Dimitrov Carreno Busta +4.5 game-uri 1.82  PublicWin – Bonus 300 Lei Nu
 Uniunea Europeana Tenis Challenger Santiago 2 Monteiro vs. Jarry Peste 22.5 game-uri 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Spania Fotbal La Liga Girona vs. Sociedad Sociedad HA 0 1.90  UNIBET–250 Ron Bonus VOID
 Franta Fotbal Ligue 1 Lille vs. St. Etienne Sub 2.5 goluri 1.60  FORTUNA:–300 Ron Bonus Nu
 Germania Fotbal Bundesliga Stuttgart vs. Dortmund Peste 3 goluri HA 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus VOID
COTA MEDIE: 1.77PROFIT: -9

 

Carreno Busta vs. Dimitrov

Calificat în faza semifinalelor de la Turneul Campioanelor la capătul a două evoluții ieșite din comun cu Thiem și Goffin, bulgarul Grigor Dimitrov are un meci de palmares, vineri seară, contra spaniolului Pablo Carreno, cel care a profitat de abandonul lui Rafa Nadal pentru a participa pentru prima dată în carieră la competiția de la Londra.

Intrat ca rezervă, Carreno a jucat relaxat contra lui Thiem, a câștigat un set și a produs, pe alocuri, un tenis de foarte bună calitate, dorind să demonstreze că are ce căuta în elita tenisului mondial. Cu Dimitrov aflat în lipsă de motivație, dar într-o formă bună, meciul se anunță destul de interesant, dar alegem să mergem pe determinarea spaniolului și pe dorința de a obține o victorie la un turneu foarte prestigios.

Monteiro vs. Jarry

Cu trei victorii în trei seturi în primele trei meciuri de la Santiago, brazilianul Thiago Monteiro își continuă drumul spre tabloul principal de la Australian Open cu o partidă contra reprezentantului gazdelor, Nicolas Jarry. Dacă împotriva lui Berlocq, Carballes Baena și Marti linia de over a fost depășită grație împărțirii perioadelor de dominare, scenariul din meciul de azi ar putea fi puțin diferit.

Spre deosebire de adversarii întâlniți până acumde Monteiro, Jarry are la dispoziție un serviciu uriaș, în jurul căruia își construiește întreg planul tactic. Până acum, bombardamentul a funcționat, iar victoriile au venit scurt, atât cu Coria, cât și cu Lama și Galan Riveros. În joc este prezența directă pe tabloul de la Australian Open, ambii sunt motivați și joacă aproape de maximum, deci echilibrul va fi cuvântul de ordine.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.