Ponturile Zilei: Șase selecții pentru marți!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Dortmund vs. Tottenham Peste 2.5 goluri 1.65  PublicWin – Bonus 300 Lei Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Manchester City vs. Feyenoord City -2 HA 1.65  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Napoli vs. Shakhtar 1 & Peste 2.5 goluri 1.75  UNIBET–250 Ron Bonus Da
 Uniunea Europeana Handbal SEHA League Vojvodina vs. Celje Lasko Peste 57.5 goluri 1.85  NETBET–1500 Ron Bonus Nu
 Brazilia Tenis Challenger Rio de Janeiro Collarini vs. Elias 0-2 1.65  FORTUNA:–300 Ron Bonus VOID
 Brazilia Tenis Challenger Rio de Janeiro Berlocq vs. Galan Sub 20.5 game-uri 1.80  ADMIRAL–800 Ron BONUS Da
COTA MEDIE: 1.73PROFIT: +0.25

 

Collarini vs. Elias

Pentru portughezul Gastao Elias, ultimele două luni au venit cu performanțe foarte bune la nivel de challenger. Din noiembrie încoace, el se poate lăuda cu un turneu câștigat, o finală, două semifinale și două sferturi de finală, iar punctele adunate l-au adus la un pas de accederea directă pe tabloul principal de la Australian Open. Cu o victorie normală azi, în fața argentinianului Collarini, lusitanul ajunge și mai aproape de obiectivul acestui final de an, deci motivația va exista din plin.

Cu trei victorii în trei meciuri directe și un singur set cedat în fața adversarului de azi, Elias nu are de ce să se împiedice de un jucător care a strâns patru înfrângeri consecutive, ultimele în fața lui Cachin și Hernandez, doi jucători aflați la un nivel mult sub cel al prtughezului. Mergem cu forma și cu valoarea jucătorului mai bun, iar emoțiile nu ar trebui să apară.

 Berlocq vs. Galan

Pe locul 125 în clasamentul mondial, experimentatul Carlos Berlocq s-a oprit în sferturile de finală ale turneului de la Santiago, așa că e nevoit să aibă un traseu bun la Rio de Janeiro pentru a aborda Austrlian Open fără să treacă prin calificări. Marți, în turul al doilea, în fața lui va ieși columbianul Daniel Galan, un jucător clasat cu peste 150 de locuri mai jos.

Din punct de vedere al matchupului, calculele sunt destul de simple. Berlocq se va lipi de linia de fund, va prelungi punctele și va impune o latură foarte fizică duelului, în timp ce Galan va încerca să răspundă prin serviciu și multe forehand-uri câștigătoare. Argentinianul e, însă, mult prea experimentat pentru a nu găsi cheia unui astfel de joc și, cel mai probabil, va obține un succes scurt.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.