Ponturile Zilei: Predicțiile de miercuri sunt disponibile la cotă medie 1.82

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

 

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Atletico Madrid vs. AS Roma Sub 2.5 goluri 1.80  PublicWin – Bonus 300 Lei Da
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Juventus vs. Barcelona Peste 2.5 goluri 2.00  SUPERBET – 250 LEI BONUS Nu
 Italia Tenis Challenger Andria Skugor vs. Grigelis Peste 22.5 game-uri 1.75  BETFAIR–450 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Andria Kolar vs. Sisjling Peste 22.5 game-uri 2.00  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Italia Tenis Challenger Andria Ghem vs. Monteiro 0-2 1.70  FORTUNA:–300 Ron Bonus
 Romania Handbal Liga Națională HC Vaslui vs. HC Dobrogea Sud Constanța 2 1.65  NETBET–1500 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.82PROFIT:

 

Skugor vs. Grigelis

Finalist săptămâna trecută la Brescia, în condiții foarte asemănătoare cu cele de la Andria, lituanianul Laurynas Grigelis își începe aventura la turneul italian contra croatului Franco Skugor, într-un meci în care statistica ne îndeamnă să luăm foarte în serios un over la game-uri.

La ultimul turneu la care a participat, Skugor a avut patru meciuri consecutive de trei seturi, tot în sală, dar pe o suprafață puțin mai rapidă. Cu croatul ajutat de serviciu, cu Grigelis având un joc ceva mai complex, un meci lung și echilibrat pare opțiunea bună.

Kolar vs. Sisjling

Tot la Andria, dar în faza optimilor de finală, cehul Zdenek Kolar îl va avea ca adversar pe Igor Sijsling, un olandez care, în trecut, a ajuns până pe locul 52 în ierarhia mondială. Ajuns acum în afara top 500, batavul a obținut o victorie bună în prima rundă, în trei seturi cu Lestienne, și caută primul sfert de finală într-un turneu challenger după foarte mult timp.

Kolar, care are avantajul unei tehnici mai bune și unui joc ceva mai așezat din spatele terenului, a jucat trei seturi cu Lorenzo Frigerio, iar scenariul așteptat pentru partida cu Sijsling include game-uri rapide pe serviciul olandezului și ceva mai disputate pe al cehului. E un mix interesant, căci Sijsling vine cu forța superioară, din care poate ieși un meci lung.

Ghem vs. Monteiro

Între brazilienii Andre Ghem și Thiago Monteiro, care vor juca pe tărâm propriu, la Rio de Janeiro, există o diferență de vârstă, demotivație și, mai ales, de valoare individuală. Dacă primul încearcă să revină în elita tenisului, aflându-se pe locul 587 ATP, al doilea are 23 de ani, se îndreaptă spre vârful carierei și caută calificarea directă pe tabloul de la Australian Open.

În principiu, lucrurile par destul de simple și surprizele nu ar trebui să apară. Monteiro are un forehand foarte puternic, lovit cu mâna stângă, va pune mult efect în minge și va încerca să se urce pe reverul vulnerabil al adversarului, în timp ce argumentele lui Ghem sunt foarte puține. În 2016, la Campinas, Monteiro i-a lăsat conaționalului său doar trei game-uri, iar disperarea cu care caută puncte pentru turneul de la Australian Open ar trebui să-l ajute în meciul de azi.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.