Ponturile Zilei: Fotbal, tenis și handbal pentru vineri!

0

Biletul Zilei nu este o misiune ușoară, iar cine se crede expert al combinațiilor de evenimente poate oricând să calce greșit. Dezavantajul pariurilor de tip COMBO față de pariurile SINGLE, este acela că intră mult mai mulți factori în ecuația câștigului, dar unele cote mici nu merită pariate în regim SINGLE!

Astfel, echipa noastră vine în ajutorul pariorilor cu recomandări de ponturi ce pot fi folosite pe bilete cu pariuri multiple, iar steluțele acordate reprezintă probabilitățile de câștig estimate.

Vă dorim inspirație maximă!

[thrive_2step id=’12174′]Vrei ponturi GRATUITE direct la tine pe mail? E simplu! CLICK AICI[/thrive_2step]

TARASPORTCOMPETIȚIEMECIPREDICȚIECOTASTAKINGBOOKMAKERSTATUS
 Uniunea Europeana Tenis Cupa Davis Pouille vs. Goffin Peste 38.5 game-uri 1.80  PublicWin – Bonus 300 Lei Nu
 Uniunea Europeana Tenis Cupa Davis Tsonga vs. Darcis Tsonga -5.5 game-uri 1.70  BETFAIR–450 Ron Bonus Da
 Brazilia Tenis Challenger Rio de Janeiro Munar vs. Collarini Munar -2.5 game-uri 1.80  SUPERBET – 250 LEI BONUS Da
 Anglia Fotbal Premier League West Ham vs. Leicester Ambele marchează 1.80  NETBET–1500 Ron Bonus Da
 Romania Fotbal Liga 1 Juventus București vs. Concordia Chiajna Juventus HA 0 1.85  UNIBET–250 Ron Bonus Nu
 Romania Handbal Trofeul Carpați Macedonia vs. Brazilia Brazilia -7.5 goluri 1.85  FORTUNA:–300 Ron Bonus Da
COTA MEDIE: 1.80PROFIT: +3.00

 

Pouille vs. Goffin

Finala Cupei Davis, ultimul eveniment important al anului în tenisul mondial, se joacă la Lille, între Franța și Belgia, și va fi deschisă, de la ora 15:00, de Lucas Pouille și David Goffin.

Dacă belgianul a fost ocupat cu Turneul Campionilor, unde a ajuns până în finală, Pouille și-a petrecut ultimele săptămâni concentrându-se pe această finalp, antrenându-se și acomodându-se cu suprafața rapidă pe care se va juca meciul. Avantajul belgianului e că se află într-o formă de joc foarte bună și că vine după cea mai imprtantă performanță a carierei, dar Pouille contrabalansează prin sprijinul publicului și un joc de forță, care se pliază pe hard indoor.

Tsonga vs. Darcis

Al doilea meci al confruntării va fi cel dintre Jo-Wilfried Tsonga, prima rachetă a Franței, și Steve Darcis, omul de bătut din echipa Belgiei.

La experiența sa, în condițiile în care suprafața a fost aleasă pentru a-l avantaja, Tsonga nu are voie să scape printre mâini un punct cu care francezii și-au început calculele pentru finală. Darcis e un jucător decent, dar care nu e obișnuit cu presiunea unor astfel de meciuri și care are în reverul lovit cu o mână un punct slab. Îi acordăm încredere în Tsonga, căci forța din jocul său ar trebui să se dovedească mult prea mult pentru Darcis.

Munar vs. Collarini

După ce a trecut peste unele mici probleme medicale și a întors meciul cu Federico Coria, spaniolul Jaume Munar a confirmat în a doua partidă de la Rio de Janeiro, l-a învins scurt pe Facundo Arguello, iar sorții i-au scos în cale, în faza sferturilor de finală, un al treilea argentinian pe Andrea Collarini.

Până să-i învingă pe Nagy și Londero pe zgura braziliană, Collarini adunase patru înfrângeri consecutive și era departe de o formă decentă. Munar, în schimb, a progresat în ultimele luni, și-a făcut ordine în joc, iar rezultaltele sale nu sunt deloc întâmplătoare. Ne place explozia din forehand-ul spaniolului, capacitatea sa de a transforma defensiva în ofensivă și considerăm că are destule atuuri pentru a trece de un adversar în fața căruia prnește ca favorit.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.