Mega-Bilet din Premier League cu 4 preview-uri originale pentru marți!

0

Fără victorie, dar și fără gol marcat în ultimele 8 deplasări, ciuca bătăilor din Premier League, Crystal Palace, se deplasează pe terenul nou-promovatei Brighton, pentru a-și primi porția cuvenită cu ocazia rundei a 14-a a competiției! Pe propriul teren, trupa lui Chris Hughton se descurcă decent, suferind o singură înfrângere în cele 6 meciuri disputate și aceea în fața principalei favorite la titlu, Manchester City, în luna august!

Tottenham a pierdut 8 puncte din ultimele 12 posibile, iar azi se deplasează pe King Power Stadium din Leicester. Claude Puel, noul antrenor al gazdelor, este recunoscut pentru minuțiozitatea cu care organizează faza defensivă, DAR: dacă aruncăm o privire pe ultimele 13 directe dintre cele două formații, doar 23% dintre ele au produs mai puțin de 3 goluri, iar numărul de ocazii în acele meciuri a fost imens. Ambele au nevoie de descătușare în atac, iar calitatea jucătorilor din cele două compartimente ofensive nu îmi permite, efectiv, să joc pe Under! Nu pot!

Watford a depășit pasa proastă pe care a traversat-o și a reușit 2 victorii fără gol primit, iar azi primește vizita lui Mourinho. Ultimul meci disputat aici este de tristă amintire pentru Manchester United, „diavolii” plecând cu coada între picioare și 3 boabe încasate. Niciunul din ultimele 13 meciuri directe dintre cele două formații nu s-a terminat la egalitate, dar nu știu de ce, am un feeling că azi își pot împărți punctele!

Fără victorie de 11 etape, West Brom l-a concediat pe Tony Pullis, dar a reușit un boost de moral plecând cu capul sus de pe Wembley, unde a scos o remiză în fața lui Tottenham. Azi vor primi vizita unei echipe în picaj, Newcastle înregistrând 4 eșecuri consecutive, iar din 18 puncte posibile a colectat doar 4 în toate deplasările sezonului. Probabil va fi un meci de-a șoarecele și pisica!

Prieteni, am jucat selecțiile de mai jos în sistem 2 din 4, iar dacă voi câștiga minim 2, am profit. Este evident faptul că sunt riscante, de aceea vă sfătuiesc să alegeți ceea ce considerați și să le jucați cum doriți, ținând cont și de argumentările de mai sus.

Am jucat biletul la cea mai bună casă de pariuri licențiată în România, iar dacă doriți să vă creați un cont nou la Betfair, vă rog, în semn de recunoștință pentru eforturile pe care le depun, să vă deschideți contul prin butonul de mai jos. 

În plus, toți cei care își deschid un cont nou la Betfair  prin butonul de mai jos și efectuează o primă depunere, pot primi cadou din partea mea Toolbox-ul PUTEREA COTELOR, în valoare de piață de 245 de Lei

DESCHIDE AICI CONT NOU LA BETFAIR

Cei care nu pot vizualiza imaginea biletului de mai jos, trebuie să dezactiveze Ad-Blocker din varianta desktop.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.