Profit pe handbal: Opt pariuri ante-post pe Campionatul Mondial de handbal feminin!

0

De câte ori ați așteptat un turneu final de handbal feminin cu sufletul la gura, în speranța că România va reuși un nou rezultat mare? Noi ne-am gândit să facem acest Campionat Mondial din Germania, ce va debuta sâmbătă, pe 2 decembrie, și vă propunem câteva pariuri antepost.

Olanda câștigă grupa D @ 1.85 – UNIBET

La prima vedere, Olanda e mare favorită la câștigarea acestei grupe, din care mai fac parte Germania, Serbia, Coreea de Sud, China și Camerun. Dacă ultimele două echipe nu vor intra în această ecuație, lupta reală pentru supremație se va între reprezentantele Europei și campioana Asiei, Coreea de Sud.

Olanda este o echipă omogenă, ce acum doi ani a jucat finala cu Norvegia și care și-a trecut în cont și o medalie de argint la Euro. Așadar, această generație se poate să fi ajuns acum la maturitate și poate emite pretenții la o nouă medalie. Germania are avantajul de a fi gazda Mondialului, dar reconstrucția prin care trece mă face să cred că nu poate fi constantă. Serbia poate fi surpriza din această grupă, însă are nevoie să-și rezolve problemele din defensivă. De fiecare dată în meciurile tari a cedat de foarte multe ori, inclusiv în ultimele două teste, cu Muntenegru, 26-36 și 34-29. În fine, Coreea de Sud este formația cea mai imprevizibilă, dar care nu poate rezista uzurii unui astfel de turneu. Jocul asiaticelor în mare viteză este foarte solicitant și, așa cum am avut dovada la precedentul Mondial, Coreea de Sud a cedat de multe ori pe finalul partidelor importante.

Cea mai bună marcatoare a Braziliei – Ana Paula Rodrigues @ 1.85 – UNIBET

Brazilia are o misiune foarte complicată la acest turneu final după ce a arătat la Trofeul Carpați, disputat la Craiova. Sud-americancele sunt foarte departe de forma din 2013, dar au puterea de a pune probleme multor echipe într-o zi bună. Jocul ofensiv depinde însă foarte mult de forma fostei jucătoare de la CSM București, Ana Paula Rodrigues. Deseori aceasta își asuma responsabilitatea și este și executanta obișnuită a aruncărilor de la șapte metri, așadar mizăm că ea va fi cea mai bună marcatoare a Braziliei.

Cea mai bună marcatoare a Franței – Alexandra Lacrabere @ 2.05 – UNIBET

Dacă la Vardar nu iese așa mult în evidență din cauza faptului că sunt foarte multe jucătoare valoroase, în națională Lacrabere rămâne o piesă de bază în naționala Franței. Cum Pineau revine după o perioadă în care a stat departe de teren din cauza unei accidentări, vor fi așteptări mari de la interul dreapta de la Vardar. La fel ca și în cazul lui Rodrigues, Lacrabere este executanta de drept a aruncărilor de la șapte metri din naționala Franței.

România se califică în sferturi? – Da @ 2.00 – Betano

Construim pentru viitor, iar acest Mondial poate fi mai greu decât ne așteptăm. Personal, nu cred că ne putem bate la medalii cu acest lot, dar elanul tinerelor lui Ambros Martin poate conta decisiv într-un meci eliminatoriu. Cred însă că o calificare în sferturi este realizabilă, dar prima condiție este ca România să nu termine grupa din care mai fac parte Franța, Spania, Slovenia, Angola și Paraguay pe locul 4, scenariu în care ar întâlni, mai mult ca sigur, Norvegia în optimi. În caz contrar, tricolorele s-ar duela în primul meci eliminatoriu cu Suedia, Ungaria sau Polonia, formații ce pot fi învinse.

Cehia câștigă Presidents Cup @ 5.00 – Betano

Echipele eliminate în faza grupelor vor merge în Presidents Cup, adica formațiile clasate pe 5 și 6 se vor lupta pentru locul 19. Aici vom regăsi cel mai probabil Cehia, deoarece e greu de crezut că pot termina peste Polonia în grupa B. Ar trebui ca în Presidents Cup Cehia să câștige două partide cu adversare abordabile precum Angola, Japonia sau Tunisia.

Norvegia câștigă Campionatul Mondial @ 2.20 – UNIBET

Ne uităm pe lot și ne dăm seama că Norvegia poate defila la acest turneu final, așa cum a făcut-o în ultimul deceniu. Setea de victorie rămâne mare pentru nordice după ce au pierdut finala de la Rio în fața Rusiei, iar rezultatele din amicale n-au fost deloc rele: 39-28 cu Coreea de Sud, 29-24 cu Ungaria și 27-27 cu Rusia.

Cel mai bun portar – Katrine Lunde @ 7.00 – UNIBET

De ce nu? Norvegia stă foarte bine la nivelul porții la acest turneu final, cu Grimsbo și Lunde. Revenirea lui Lunde în campionatul intern a readus-o în circuitul naționalei, iar forma sa de moment este senzațională. De altfel, Lunde a fost desemnată cel mai bun portar de la Mobelringen Cup, un turneu tradițional și puternic pe care Norvegia îl găzduiește în fiecare an. Thorir Hergeirsson va avea bătăi mari de cap în a decide pe cine va folosi între buturi, pentru că niciuna din cele două nu se va mulțumi cu statutul de rezerva. Acesta este însă un pariu destul de îndrăzneț, dar pe care am ales să-l joc cu o miză mică.

Nora Mork golghetera turneului @ 3.50 – Betano

Golghetera de la ultimul Euro este favorită să fie cea mai bună marcatoare și la Mondialul ce stă să înceapă. Probabil că pentru acest trofeu se va bate cu Cristina Neagu și Stine Jorgensen, dar va avea probabil un avantaj major: cel puțin un meci în plus disputat. Nu le văd pe România și Danemarca mai sus de sferturi, iar Norvegia are în schimb prima șansă la aur.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.