Value-Bet: pariu de cota finală 4+ pentru luni

0

Dragi prieteni, începutul bun de lună decembrie nu este o întâmplare, de obicei sunt mult mai atent în „luna cadourilor”, iar în ultimii 10 ani am făcut un obicei din a cumpăra cadouri din banii caselor de pariuri 🙂

Aș vrea să vă subliniez pentru azi o cotă foarte bună pe care am reperat-o, iar aceasta este disponibilă numai în oferta Betfair. Cei care vor să o joace și nu au încă un cont, sunt rugați să își creeze unul folosind butonul de mai jos. Cota este disponibilă pentru toți jucătorii, inclusiv cei care au conturi vechi, nu este o cotă folosită în vreo promoție dedicată jucătorilor noi!

DESCHIDE CONT LA BETFAIR AICI

Wolverhampton este on-fire în Championship și nu exagerez cu nimic când afirm că trupa lui Nuno Espirito Santo s-ar menține fără probleme în primele 10 din Premier League la momentul actual. „Lupii” practică un joc consistent, folosesc combinații în viteză, s-au creat anumite relații foarte strânse de joc, iar rezultatele nu contenesc să apară! Sunt pe primul loc, au 5 victorii consecutive în care au marcat minim 2 goluri per meci, iar astăzi se deplasează la Birmingham, echipă aflată pe loc retrogradabil, care a pierdut 58% din meciurile disputate în acest sezon.

În particular putem evidenția foarte ușor forma excelentă pe care o traversează brazilianul Leo Bonatini, acesta fiind cel mai eficient jucător din Championship în momentul de față, cu 11 goluri și 5 assissturi, fiind implicat direct în 40% din golurile echipei sale!

Astfel, găsesc o valoare foarte bună în cota 4.00 oferită de Betfair pentru victoria lui Wolverhampton și minim un gol marcat de Leo Bonatini în acest meci!

SCOR FINAL 0-1 (marcator Bonatini)

PARIAZĂ COTA SPECIALĂ AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.