Value Bet: Cota 3.50 pentru joi! Vezi pariul și argumentele

0

Oferta e destul de slabă pentru joi, dar am descoperit un pariu FULL-VALUE la o cotă foarte bună, iar argumentele stau de partea noastră.

Deși a luat ființă abia acum doi ani, clubul Hereford a produs o surpriză destul de mare în partida tur, remizând pe Highbury împotriva lui Fleetwood Town și împingând partida spre rejucare!

În fața propriilor fani, echipa lui Peter Beadle, aflată în cel de-al șaptelea eșalon englez, poate avea o abordare ofensivă, neavând absolut nimic de pierdut. În meciul tur, pe lângă gol, au mai avut ocazii și chiar un șut scos de pe linia porții.

Este de așteptat ca neamțul Uwe Rosler să își fi urecheat un pic elevii pentru că și-au aglomerat un pic programul cu această rejucare și să îi monteze pentru a se impune astăzi, cum, de altfel, ar fi logic. Fleetwood are meci duminică pe propriul teren împotriva lui Peterborough, iar defensiva nu pare a fi punctul lor forte, aceștia încasând 32 de goluri în 21 de etape disputate.

HEREFORD vs FLEETWOOD TOWN  –  FA CUP

2 & AMBELE MARCHEAZĂ @3.50

Și cine altcineva ne poate oferi o cotă mai mare pentru un meci din Anglia, decât cea mai mare casă de pariuri din Marea Britanie, licențiată pentru următorii 10 ani și în România!

DESCHIDE CONT AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.