Bilet de cota 9.75 pentru miercuri! Vezi bomba lui Mihalache!

0

Câteodată e bine să încerci să ataci și cote mari, cei din grupul de facebook Cota2.ro au fost martori la unele meciuri câștigătoare la cote mari pe care le-am oferit de-a lungul timpului.

Azi mi-a atras atenția un meci din Ligue 1, destul de imprevizibil, dar cota pe care o voi încerca are 3 condiții pentru a fi câștigătoare! E ca și cum am juca 3 meciuri combinate pe același bilet!

Lanterna roșie din Ligue 1, Metz, a reușit o victorie surprinzătoare în weekend la Montpellier, iar aceasta este abia a doua a sezonului pentru gruparea care încă se află la 11 puncte distanță de zona de salvare. Astăzi primesc vizita lui Strasbourg, echipă care a șocat planeta reșind să-i administreze colosului PSG singura înfrângere a actualului sezon. Strasbourg stă liniștită pe locul 8, iar forma recentă este una de invidiat, reușind 3 victorii în ultimele 5 etape, fiind invincibili în tot acest interval.

Metz a produs doar meciuri dezamăgitoare în fața propriilor suporteri, câștigând un singur punct în cele 9 meciuri disputate pe teren propriu, interval în care au marcat doar 4 goluri!! Strasbourg este un oaspete imprevizibil, în plecând neînvinși în 4 din ultimele 5 deplasări, câștigând de două ori pe terenuri grele: Nice și Bordeaux! Totuși, au o medie de un singur gol pe meci marcat în deplasare! Ultimele 3 directe dintre cele două echipe au produs mai puțin de 3 goluri pe tabelă!

Anticipez că ambele echipe vor începe meciul cu o perioadă prelungită de tatonare, ca într-un meci de șah, iar spre a doua jumătate gazdele să încerce să preia inițiativa și să pună presiune, având mult mai mare nevoie de puncte. În acest caz, dacă nu reușește să înscrie, Metz ar putea cădea pradă contraatacurilor lui Strasbourg. Metz este în continuare măcinată de accidentări la nivelul titularilor, iar compartimentul defensiv este cel mai afectat.

0-1 SAU 0-2 sunt scorurile pe care le văd aici, iar dacă la pauză avem un foarte probabil 0-0, am putea profita cu puțin noroc de o cotă foarte mare la valoarea 9.75! Recomand mize mici, evident!

Metz vs Strasbourg X pauză / 2 final & Under 2.5 goluri

COTA 9.75 DISPONIBILĂ DOAR AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.