Biletul BOMBĂ promis pentru miercuri! 8 meciuri de cote mari!

0

Oameni buni, sunt foarte mulți care îmi cer să postez bilete cu cote mari, asta deși sunt conștienți că riscul e foarte crescut, direct proporțional cu valoarea cotelor, asta e la mintea cocoșului!

Voi face pe plac cititorilor, dar vă sfătuiesc să țineți cont și de indicațiile mele. Toate cele 8 meciuri selectate sunt conform scurtei analize proprii și conform opticii mele, deci puteți selecta doar ceea ce vi se pare conform cu opinia proprie.

Biletul este JUCAT de mine, dar eu l-am jucat în sistem 5/8, 6/8, 7/8 și 8/8, cu mize mici și asta pentru că este extrem de greu să iasă toate, dar în eventualitate în care 5 sunt câștigătoare, am recuperat banii mizați.

Biletul a fost plasat la această casă de pariuri, care mi-a acordat și un bonus de 15% pentru cota finală, deoarece am mai multe selecții pe bilet. Puteți juca biletul unde doriți, dar dacă vă înregistrați la această casă prin butonul de mai jos și efectuați și o depunere, veți avea acces GRATUIT timp de 60 de zile pe grupul PREMIUM, unde primiți ponturi prin mesagerie instant și un cadou surpiză din partea piatadeponturi.ro!

DESCHIDE CONT AICI

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.