Profit cu Donadoni, Ten Cate cu rezervele azi

0

Emiratele Arabe Unite, League Cup 14,50

Ajman Club – AL Jazira 

 

Oaspetii revin in competitiile interne dupa participarea la Campionatul Mondial al cluburilor unde au reusit o performanta impresionanta, ajungind pina  in semifinale  unde au pierdut greu cu Real Madrid dupa ce au avut 1-0 la pauza.

Pentru jocul de azi antrenorul oaspetilor Ten Cate a declarat ca multi dintre elevii sai sunt foarte obositi si nu se va putea baza pe foarte multi titulari. Astfel tinind cont ca o parte din fotbalisti vor lua startul in curind in Cupa Golfului, pentru nationala U23  a UAE, fundasul central Faris Juma, mijlocasul Ahmed Al Atas, cel mai bun atacant din UAE, Ali Mabkhout, si aripa Khalfan Mubarak nu vor evolua azi. De asemenea va lipsi eroul Al Jazira la CM  al cluburilor, portarul Ali Khaseif accidentat. Dupa unele informatii de ultima ora oaspetii e posibil sa aiba in echipa doar 4 dintre titularii obisnuiti.

Gazdele cu echipa aproximativ full, mai putin Maiga si portarul Ali Mohamed. Pentru a mai spera la calificarea din Grupa A Ajman trebuie sa obtina victoria azi fiind ultimul joc.

 

Ambele marcheaza

cota 1,55

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.