Pariurile Zilei: analizele lui Mihalache pentru vineri

0

Băieți, treaba e simplă: pentru azi voi face niște scurte preview-uri cu meciurile pe care le văd eu bune de pariat, iar voi puteți alege cum le veți juca: poate doar unele dintre ele, poate chiar pe toate, cum doriți!

ARSENAL vs LIVERPOOL 3-3

Știați că în cele 4 meciuri sub comanda lui Klopp, Liverpool le-a băgat mortu-n casă de 14 ori tunarilor, înscriind de fiecare dată minim 3 goluri? Păi pe mine nu mă miră și nu exclud această posibilitate nici acum, deoarece cu Mane și Sallah, atacul cormoranilor poate fi devastator în termeni de viteză pe flancuri și ideal pentru jocul de contra-atac evident din această întâlnire. Arsenal e gazdă, va trebui să preia inițiativa, iar Liverpool la pândă. ATENȚIE: acesta este meciul în care s-au marcat cele mai multe goluri în minutele de prelungire din istoria Premier League (17)

PREDICȚIE: Liverpool over 1.5 goluri @2.00. Eu voi încerca la mize mici și 2 & ambele marchează la cota 4.15 disponibilă aici

Puteți încerca și o cotă de 10.00 pe acest meci! O puteți găsi aici!

ANTALYASPOR vs ALANYA 3-1

Duel între vecine de clasament, iar la gazde sunt șanse mari ca atât Samir Nasri, cât și Samuel Etoo să fie titulari. De partea cealaltă avem în pole-position un alt atacant legendar, Wagner Love, autor a 9 goluri în acest sezon. În 5 din ultimele 6 meciuri disputate în deplasare de Alanya, s-au înregistrat cel puțin 3 goluri, la fel ca în ultimele 3 partide directe

PREDICȚIE: ambele marchează & over 2.5 goluri @1.90 la această casă

NORWICH vs BRENTFORD 1-2

Nu mă miră absolut deloc faptul că în 5 din ultimele 6 partide directe dintre cele două s-au marcat cel puțin 3 goluri. Avem două echipe destul de inconstante și imprevizibile, astfel că nu mă voi apropia de piața de rezultat final, dar faptul că 41% din meciurile disputate de Brentford au produs minim 4 goluri, aceștia înscriind de minim 2 ori în 5 din ultimele 8, mă face să aprofundez un pic problema și să constat că au încasat 7 goluri în ultimele 3 deplasări, iar media golurilor din această stagiune se ridică la 2.86 per meci.

PREDICȚIE: Over 3 goluri Handicap Asiatic @2.08 la această casă. Dacă se marchează fix 3 goluri, se returnează miza

ESPANYOL vs ATLETICO MADRID 1-0

Fără gol primit în ultimele 5 deplasări, Atletico merge în vizită la Espanyol, echipă în fața căreia nu a pierdut de 7 partide, iar în 6 dintre acestea nici măcar nu a primit gol. Tradiția ne omoară așteptările în ceea ce privește un posibil meci spectaculos, deoarece în 9 din ultimele 10 directe s-au marcat sub 2.5 goluri, la fel ca în 9 din ultimele 11 meciuri disputate de Atletico în La Liga și la fel ca în ultimele 5 partide disputate de Espanyol pe propriul teren.

PREDICȚIE: X2 & SUB 2.5 goluri @1.70 la PublicWin – Bonus 300 Lei

ADO HAAGA vs PEC ZWOLLE 4-0

Zwolle va disputa ultimul meci din 2017 într-o formă de zile mari, adunând 11 puncte din ultimele 15 posibile. Ultimele 3 deplasări au fost victorii pe linie, în care elevii lui John vant Schip au marcat minim 2 boabe în fiecare meci, la fel cum au făcut în ultimele 7 meciuri disputate împotriva lui Haga în toate competițiile. Ultimele 5 au fost victorii consecutive! În 8 din ultimele 10 meciuri disputate de Haga pe propriul terene, s-au marcat minim 3 goluri, la fel ca în ultimele 3 deplasări ale lui Zwolle.

PREDICȚIE: OVER 2.5 goluri @1.90 la această casă

VEZI AICI PONTURILE SPECIALE PE REAL vs BARCELONA!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.