Profit cu Donadoni, Patron din Gent la Anderlecht

0

BELGIA 1

Anderlecht – Gent 21.30

 
 
In tabara gazdelor ”infirmeria” este in crestere, fundasul Kara si atacantul Onyekuru adauginduse lui Najar , Sowah, Bruno, Harbaoui, Trebel, Josué Sá.De asemenea out si romanii Stanciu, pus pe lista de transferuri si aproape de Besiktas si Chipciu, invoit in urma decesului tatalui sau.
 
Insa ce este mai important Anderlecht intra intr-o noua era: Mark Coucke, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Belgia, in virsta de 52 ani, nascut la Gent! Patronul celor de la Oostende a preluat pachetul majoritar al lui Anderlecht, 70%, negocierile fiind deja finalizate.Anuntul oficial nu se poate face deocamdata deoarece acesta trebuie sa renunte pina in data de 3 ianurie la Oostende, regulamenul nepermitind ca un patron sa detina doua echipe din acelasi esalon in Belgia..
Este posibil ca in curind sa asistam la o noua mare surpriza, Coucke sa cedeze pachetul majoritar de la Oostende seicului de la Manchester City…
 
Oaspetii vin dupa o serie de 7 etape fara infringere si tinind cont de problemele de lot ale gazdelor sunt sanse mari ca ”invincibilitatea” sa continue.
 

Gent + 0,75 HA

cota 1,55

 
 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.