Profit cu Donadoni, ”Nasii” lui Crystal Palace

0

28 decembrie, ora 22.00
Anglia Premier
Crystal Palace – Arsenal

Etapa de Boxing day se inchide cu un meci forte interesant intre doua echipe clasate in zone diferite ale clasamentului dar cu evolutii foarte bune de ceva timp.
Gazdele sub comanda lui Roy Hodgson au urcat pe locul 16 deasupra liniei de retrogradare, fiind neinvinse de 8 etape. De asemenea fara esec acasa de 6 jocuri sunt pe un trend ascendent.
Problema principala o constitue apararea care s-a aratat foarte vulnerabila in general si care va avea de suferit si maine datorita absentelor lui Mensah Ward si Sakho. Revine in atac dupa suspendare atacantul Benteke.
Desi au facut o repriza secunda de senzatie la Liverpool, 3-3, Arsenal in editia actuala s-a aratat a fi o trupa slaba in deplasari, din 9 jocuri doar 2 victorii si 3 egaluri, golaveraj 9-13.
La oaspeti pe linnga mai vechii accidentati Cazorla si Ramsey s-a adaugat si francezul Giroud.
Pe Selhurst Park gazdele au invins sezonul trecut cu un zdrobitor 3-0, aceasta fiind insa si unica victorie in istoricul celor doua,1 egal si 3 infringeri fiind bilantul celor 5 jocuri in Premier pe terenul celor de la Crystal.
Per total in 5 editii in care s-au intilnit 7 victorii,2 egaluri si o singura infringere, ceea amintita, fiind bilantul in favoarea ”tunarilor’

Ambele marcheaza
cota 1,60

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.