Profit cu Donadoni, ”Grifonul” vrea sa rapuna ”taurul”

0

Italia 1, 16.00
Torino – Genoa

Gazdele in scadere de forma si exceptind victoria surprinzatoare, 3-1 la Lazio, in ultimele 7 runde 5 egaluri si o infringere acasa cu Napoli 1-3 in etapa urmatoare succesului cu lazialii.
Oaspetii dupa ce au fost preluati de antrenorul Davide Ballardini o singura infringere, 1-2 acasa cu Atalanta,2 victorii si 2 egaluri.
In aceste conditii ”Grifonul” a urcat pe pozitia 15 in clasament cu 17 puncte, la 2 puncte de ultima pozitie din zona retrogradarii, Crotone 15 puncte.
De asemenea in ultimele 5 deplasari doar o infringere la Spal, 2 egaluri si 2 victorii, toate meciurile terminindu-se sub 2,5 goluri, 2 goluri marcate si doar unul singur primit in infringerea de la Spal.
Azi ”taurii” se vor confrunta cu absente importante in aparare, Barreca si Ansaldi, mijlocasul Baselli suspendat si atacantii Ljajic si Belotti.In aceste conditii in ofensiva Sinisa Mihajlovic va trebui sa joace cu un trident ofensiv improvizat: Berenguer-Niang – Falque.
Pentru acest joc Sinisa a trebuit sa convoace de la Primavera pe fundasii Fiordaliso, Buongiorno si Rivoira, iar pentru ofensiva pe Millico.
In schimb Ballardini are la dispozitie tot lotul, singurele incertitudini planind asupra lui Giuseppe Rossi si Bertolacci.

x2
cota 1.75

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.