Profit cu Donadoni, Gazdele si-au vindut golgeterul

0

Scotia 1

Stranraer FC – Ayr United

Ambele formatii vin dupa cite doua infringeri in ultimele runde ale anului trecut si spera sa inceapa anul bine, in mod special oaspetii care inca sunt lideri si tintesc promovarea in Championship.

Oaspetii sunt o echipa cu o medie de 3 goluri pe meci, 27 de reusite in cele 9 deplasari avute. De asemenea cea mai eficienta formatie din liga de departe cu 52 de reusite in 19 runde, urmatoarea in clasamentul eficacitatii fiind Albion Rovers, ocupanta locului 8, cu 38 de goluri in 17 meciuri.

Gazdele sunt macinate se pare de probleme financiare si sunt nevoite sa vinda din jucatori.Deja au fost vinduti pina acum 4 dintre cei buni fotbalisti in frunte cu topscorerul echipei Wallace, 8 goluri, si fundasul  Liam Dick vindut chiar ieri in prima zi a noului an, acestia adauginduse celor doi jucatori cedati in decembrie, atacantul D. Stoney si fundasul T. Lang. In conditiile in care in continuare gazdele il au si pe fundasul D. Barron accidentat in echipa gazdelor vor primi credit tot mai multi fotbalisti tineri.

Desi valoric si in urma ultimelor miscari ar trebui sa ne asteptam la o victorie lejera a ospetilor cota usor in crestere pe ei m-a determinat sa fiu mai prudent si sa merg pe goluri la acest joc.

 

Ayr peste 1,5 goluri

cota 1,55

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.