Profit pe tenis: Două recomandări din Asia pentru vineri!

0

Ne continuăm seria pronosticurilor pe tenis. Pentru astăzi avem două partide propuse, una de la Doha și alta de la Pune, cu cote atractive!

Paire vs. Anderson

Rămânem fidel ideii de ieri și îi acordăm și de această dată încredere talentatului francez Benoit Paire, care a ajuns pentru al treilea an consecutiv în semifinalele turneului indian ținut în prima săptămână a anului. De această dată, adversarul său va fi Kevin Anderson, sud-africanul care a jucat finala de la US Open și care e, de asemenea, într-o formă bună.

Cu victorii muncite la Fucsovics și Haase, Paire vine pe un val de încredere și cu un joc parcă mai așezat decât ne-a obișnuit în ultimul timp. Pe un hard care-i convine, căci poate alterna loviturile foarte puternice cu ruperile de ritm și venirile la fileu, Paire dă peste un big hitter în fața căruia va trebui să fie foarte atent pe game-urile la serviciu. Totuși, handicapul e destul de mare, iar acest detaliu merită speculat.

Pronostic: Paire +3.5 game-uri
Cotă: 1.80

Monfils vs. Thiem

Surprinzător pe undeva, austriacul Dominic Thiem l-a învins de trei ori în trei meciuri pe franczul Gael Monfils. Pe zgură, în sală sau pe hard outdoor, Thiem s-a impus grație agresivității din spatele terenului și loviturilor bune de atac, dar în două dintre dueluri Monfils a câștigat un set și a cedat abia pe finalul meciului.

La Doha, Thiem n-a avut emoții cu Donskoy, Bedene și Tsitspias și e văzut ca favorit al meciului, în timp ce Monfils vine după victorii în trei seturi cu Lorenzi și Struff și un succes ceva mai simplu cu Gojowczyk. Cum suprafața e avantajoasă pentru ambii, iar ofensiva lui Thiem se va lovi de unul dintre cele mai bune jocuri defensive din circuit, șansele unui meci lung și strâns cresc.

Pronostic: Over 22.5 game-uri
Cotă: 1.85

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.