Ponturile Zilei: Tenis de cinci stele pentru joi noapte!

0

Prieteni, se apropie Australian Open, primul turneu de Grand Slam din acest an, și ar fi păcat să nu profităm de acest lucru. Expertul nostru în tenis a analizat patru partide din această noapte, pentru care oferă pronosticuri la cote interesante!

Vesely vs. Bautista Agut

În sferturi la Auckland, Bautista-Agut, al doilea cel mai bine cotat rămas în competiției, după Del Potro, îl va avea în față pe cehul Jiri Vesely, cel care a produs surpriza în optimi, unde a trecut de americanul Sam Querrey.

Chiar dacă a cedat primul set aseară, cu Johnson, spaniolul a arătat că jocul său se pliază perfect pe hard-ul lent din Noua Zeelandă, iar în manșele a doua și a treia a controlat meciul cu forehand-ul, a dat multe lovituri câștigătoare și a returnat demențial. În fața unui adversar înalt, pe care-l va mișca foarte, foarte mult și-l va pune de multe ori să lovască din alergare, din poziții dificile, tactica lui Bautista pare cum nu se poate mai bună, iar singurul element periculos pentru pronostic e serviciul cehului. Odată neutralizat, pentru Bautista misiunea va deveni mult mai ușoară.

Pronostic: 0-2
Cotă: 1.72 la această casă

Niculescu vs. Mertens

Ajunsă în faza sferturilor de finală de la Hobart după două victorii în calificări și succese pe tabloul principal cu Begu și Lepchenko, Monica Niculescu a nimerit un adversar cum nu se poate mai periculos, pe belgianca Elise Mertens.

Anul trecut, Mertens a câștigat turneul de la Hobart și i-a lăsat Monicăi doar două game-uri, iar ediția din 2018 a prins-o pe belgiancă într-o formă foarte bună. Venită după o reprezentație bună la Hopman Cup, unde a trecut de Gavrilova și Bouchard, a continuat jocul bun, nu le-a dat nicio șansă lui Nara și Haddad Maia și s-a apropiat la trei meciuri de apărarea performanței de anul trecut. Foarte agresivă, exactă din spatele terenului, Mertens a pierdut doar șase game-uri în cele două meciuri jucate contra lui Niculescu, deci nu ne așteptăm la mari emoții.

Pronostic: Mertens -3.5 game-uri
Cotă: 1.85 la această casă

Buzărnescu vs. Riske

La capătul unui an 2017 de grație, în care s-a transformat dintr-o jucătoare anonimă în una de top 60, Mihaela Buzărnescu a demonstrat, la Hobart, că poate învinge adversare foarte bune. A trecut lejer de Corner și Friedsam, iar între ea și o semifinală va sta americanca Alison Riske.

Atât cu Cornet, cât mai ales cu Friedsam, Mihaela a arătat o maturitate aparte în joc, a ajuns la cel mai bun nivel fix în cele mai importante momente ale meciului, iar forehand-ul lovit cu mâna stângă a ajutat-o de multe ori să facă diferența. Riske e o jucătoare de anduranță, constantă din spatele terenului dar incapabilă să domine un meci de la un capăt la celălalt, iar noi considerăm că șansele româncei sunt mai mari decât arată cotele.

Pronostic: 1
Cotă: 1.90 la această casă

Cibulkova vs. Kerber

Mertens, Bouchard, Gavrilova, Bencic, Safarova și Venus Williams. Nu e o selecție a unor jucătoare cu nume, ci lista adversarelor pe care Angelique Kerber, fost lider mondial, le-a înșirat fără prea mari emoții în startul lui 2018, fie că meciurile au avut loc la Hopman Cup, fie că s-au desfășurat la Sydney.

Pentru un loc în semifinale, nemțoaica va trebui să treacă de Dominica Cibulkova, slovaca venită după succese cu Sevastova și Vesnina, de fiecare dată în minimum de seturi.

Capabilă să iasă din confruntări cu Safarova și Venus, ambele jucătoare de atac, apropiate ca stil de Cibulkova, Kerber are avantajul de a lucra cu Wim Fissette, un strateg prin excelență, dar și avantajul încrederii la cote aproape maxime. Sigur, Cibulkova strălucește când vine vorba de lovituri de atac, dar e foarte greu de crezut că va reuși să țină același ritm pe întreg parcursul unui meci în care Kerber, una dintre cele mai bune jucătoare defensive din circuit, va da foarte multe mingi înapoi și va căuta să prelungească schimburile.

Pronostic: Kerber -2.5 game-uri
Cotă: 1.80 la această casă

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.