Patru pariuri din tenis la cotă medie 1.83 pentru joi!

0

Tenisul continuă și după  succesul categoric pe care l-am înregistrat cu predicțiile de ieri, astăzi vă propunem încă 4 meciuri care se desfășura începând cu această noapte.

Bautista vs. Haase

Olandezul Robin Haase e prezența suprinzătoare din semifinalele turneului de la Auckland. Cu victorii la Ruud, Lacko și Gojowczyk, drumul lui ar trebui să se oprească, însă, la Bautista-Agut, al cincilea favorit al competiției.

Chiar dacă a avut nevoie de un tiebreak în primul set, ibericul nu ne-a înșelat așteptările în meciul de ieri, cu Vesely, a câștigat cu 2-0, iar deznodământul partidei cu Haase ar trebui să fie același. De ce? Atât Haase, cât și Bautista impresionează prin efortul mare pe care-l depun în defensivă, dar forehand-ul mai aspru, tenacitatea și capacitatea mai mare de efort ale lui Bautista nu sunt de neglijat. Ba dimpotrivă.

PRONOSTIC: 2-0 seturi @1.75 la această casă

Del Potro  vs. Ferrer

În săptămâna în care s-a întors în top 10 pentru prima dată din 2014 încoace, argentinianul Del Potro nu a stat la discuții cu Shapovalov și Khachanov, iar singurul obstacol între el și finala de la Auckland e spaniolul David Ferrer.

În mod tradițional, Ferrer produce rezultate la turneul din Noua Zeelandă, iar în acest an a trecut fără să clipească pe lângă Wu, Sousa și Chung, de fiecare dată în minimum de seturi. Marele dezavantaj al fostului număr doi mondial e că nu a întâlnit până acum un jucător cu forța lui Del Potro, capabil să-l mute pur și simplu din teren. Delpo nu va vea emoții pe serviciu și ar trebui să facă diferența cu forehand-ul care sperie circuitul de atâția ani.

PRONOSTIC: 2-0 seturi @1.90 la această casă

Bachinger – Duckworth 

În turul al doilea de calificări de la Australian Open dăm peste un meci între doi jucători care performează cu adevărat doar în condiții rapide de joc, neamțul Bachinger și australianul Duckworth.

Chinuiți în trecut de accidentări, cei doi se află la mijlocul unui drum lung, de revenire în elită, iar o calificare pe tabloul principal de concurs i-ar ajuta în acest sens. Având în vedere miza meciului, serviciile foarte, foarte puternice de care ambii dispun și capacitatea lor de a închide punctele repede, uneori cu veniri la fileu, credem că over-ul e cel mai inspirat pariu.

PRONOSTIC: over 22,5 game-uri @1.9 la această casă

Tsurenko vs. Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu va juca, vineri, abia a doua semifinală a carierei, la Hobart, contra ucrainencei Lesia Tsurenko, într-un meci al jucătoarelor care nu au cedat niciun set în Tazmania.

Dacă jocul său de regularitate a mers cu Cornet, Friedsam și Riske, meciuri în care a avut, pe alocuri, momente foarte, foarte bune, e de așteptat ca misiunea Mihaelei să fie mult mai dificilă în fața lui Tsurenko, o tenismenă care trece, de asemenea, printr-un moment foarte bun.

Cu victorii foarte bune la Babos, Putintseva și Sabalenka, Tsurenko e cotată ușor favorită, iar ideea din spatele pariului ține mai degrabă de matchup. De obicei, Mihaela are probleme când dă peste jucătoare bune în apărare, dar care ajung instant în poziții de atac și se descurcă la acest capitol.

PRONOSTIC: Lesia Tsurenko -1.5 game-uri HA @1.75 la această casă de pariuri

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.