VIDEO: profitabilitate cu cărțile pe masă! Te crezi bun? Demonstrează!

0

În ultima vreme asistăm la o explozie a internetului, în special a rețelelor de socializare în ceea ce privește apariția tipsterilor, auto-intitulați mai mult sau mai puțin profesioniști! Este adevărat că oricine bifează două bilete câștigătoare la pariuri are tot dreptul să se dea mare pe internet și să își creeze un profil fake sau nu de tipster!

Acest fenomen poate fi pozitiv în sensul în care pariorii au mai multe surse de inspirație, dar poate fi și negativ în momentul în care fiecare tipster expune un bilanț fictiv sau „umflat” cu presupuse rezultate anterioare inexistente! Cota 2 zilnică, Meciul Zilei sau Biletul Zilei sunt cuvintele de ordine pe toate wall-urile în ziua de azi, și mă mir cum de mai este loc pe facebook și de altceva 🙂

Pe fondul acestor aspecte discutabile, a luat ființă noua platformă socială a tipsterilor și pariorilor din România, cota2.ro. Funcționalitățile acestui site lansat în luna Ianuarie 2018 permit pariorilor să descopere tipsteri cu adevărat profitabili și să le urmeze recomandările cu regularitate!

Biletul Zilei propus de fiecare tipster în parte va fi monitorizat, iar bilanțul este expus la vedere! Tipsterii de top vor putea fi urmăriți foarte ușor, deoarece se va alcătui un clasament, iar pariorii vor avea posibilitatea să verifice statistici detaliate în ceea ce privește profitabilitatea, cota medie și procentajul de reușită al fiecăruia!

Vă propun să urmăriți tutorialul video și să îi provocați pe toți tipsterii cu care interacționați să fie transparenți și să își deschidă un cont pe cota2.ro pentru a demonstra prin cifre profitabilitatea lor! Vă doresc mult succes și mult verde la pariuri, dragi prieteni!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.