VIDEO: tu câți bani poți câștiga la pariuri în acest an?

0

Am identificat o problemă mare de tot în rândul pariorilor din România! Foarte mare! Aceea că apar tot mai mulți „tipsteri” sau „analiști sportivi”, care au ceva în comun: fie sunt amatori, fie sunt șarlatani!

Cine are de pierdut? Pariorul român! Pentru că i se vând gogoși, pentru că este promovată non-valoarea, pentru că i se promovează parierea haotică, fără nicio logică!

Pariorului din România îi sunt băgate pe gât liste cu câte 50 de recomandări, îi sunt servite bilete fără nicio argumentare, dar mai ales fără nicio evidență corectă a bilanțului.

Toți „tipsterii” pretind a fi profesioniști, cu ani de experiență în pariuri, dar nu aduc niciun plus valoare pariorului și, din contră, nici măcar nu sunt în stare să conștientizeze gradul de amatorism pe care îl afișează.

Îi rog pe toți pariorii open-minded care au ca obiectiv să găsească soluții concrete pentru a realiza profit pe termen lung din pariuri, să sacrifice 10 minute din viață și să urmărească clipul de mai jos cu cifre concrete și simulări realiste. Aștept cu nerăbdare feed-back din partea voastră, fie pozitiv, fie negativ.

În același timp, îi rog pe toți pariorii care caută meciuri sigure sau pauză-final, să părăsească site-ul și să nu mai urmărească postările mele…nici de commenturi pe lângă subiect și majoritatea imbecile nu este nevoie. Vă mulțumesc!

OFERTĂ LIMITATĂ: Obține GRATUIT 60 de zile de acces în grupul Premium mai simplu ca oricând! Deschide un cont nou de jucător la Vlad Cazino, dar obligatoriu folosind butonul de mai jos, depune 50 de Lei și rulează-i o singură dată! Trimite apoi un mail cu numele de utilizator folosit la înscriere la adresa info@piatadeponturi.ro!

DESCHIDE AICI CONT LA VLAD CAZINO

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.