Astra Giurgiu vs CFR Cluj, Supercupa României, 16 iulie 2016

0

Astra și CFR se întâlnesc în primul bal al noului sezon de fotbal din România, 2016/2017, în cadrul Supercupei României, la Cluj, de la ora 21.45.

Astra Giurgiu va încerca să câștige pentru a două oară în istorie Supercupa României. În 2014 “dracii negri” învingeau Steaua București cu 5-3 după executarea loviturilor de la 11 metri. Astra e campioană acum și e mare favorită în fața clujenilor, care au cucerit recent Cupa României, după o finală cu Dinamo.

În pauza de vară, echipă antrenată de Marius Sumudică a pierdut doi titulari, fundașul dreapta portughez Pedro Queirós (GD Chaves) și stoperul Valerică Găman (Karabükspor), dar i-a transferat pe fundașul dreapta albanez Kristi Vangjeli (Skënderbeu Korçë), stoperul brazilian Fabrício (Muangthong United) și mijlocașul stânga Silviu Balaure (FCM Baia Mare).

În meciurile amicale, campionii au fost neînvinși în Austria și Slovenia unde au jucat cu Chikhura Sachkher din Georgia (1-0), Șturm Graz din Austria (1-1), Inter Zaprešić din Croația (3-2), Vasas Budapesta din Ungaria (3-2), FC København din Danemarca (1-0) și NK Maribor din Slovenia (1-1).

CFR Cluj a avut un sezon slab, ratând calificarea în play-off. Pană la urmă, ardelenii au reușit să câștige Cupa României (5-4 după penaltyuri cu Dinamo), dar nu au putut participa în Europa League, clubul fiind în insolventă.

Ei au angajat un nou antrenor, pe Vasile Miriuta, care a mai fost la gruparea din Gruia, acum câțiva ani, el venind în locul portughezului Toni Conceicao.

Au plecat și câțiva jucători importanți precum Dani Coelho, Lucian Goian, Tomislav Gomelt, Vítor Bruno sau Steve Beleck, fiind adus în schimb doar Andrei Peteleu, liber de contract.

În anii de glorie, “feroviarii” au câștigat Supercupa României de două ori, în 2007 și 2010.

Clujenii au făcut stagiul de pregătire în Slovenia, unde au jucat patru partide amicale cu Dinamo Moscova din Rusia (1-0), Vorskla Poltava din Ucraina (2-0), NK Rudar Velenje din Slovenia (2-0) și Zorya Luhansk din Ucraina (0-0).

Absenţi

Atacantul Denis Alibec s-a accidentat în meciul România – Albania, scor 0-1, urmând a lipsi două luni. Va lipsi și atacantul Daniel Niculae, care are probleme medicale.

Vasile Miriută are tot lotul valid pentru meciul cu Astra Giurgiu, inclusiv atacantul Guima, care a lipsit aproape un an, din cauza unei accidentări.

Echipe probabile 

Astra Giurgiu: S. Lung jr. – Vangjeli, Geraldo Alves, Oros, Júnior Moraes – Seto, Lovin, Boldrin – Boudjemaa, Filipe Teixeira, De Amorim.

CFR Cluj: T. Marc – Tiago Lopes, A. Mureșan, Larie, Camora – Petrucci, Ruiz – Jakoliš, Cristian López, Nouvier – Bud.

Predicție 

Ambele echipe marchează la cota minimă 1.95. 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

Foto: sportpictures.eu

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.