CFR Cluj vs. Concordia Chiajna, 24 iulie 2016, Liga 1

0

CFR Cluj și Chiajna se întâlnesc astăzi  de la ora 21 într-un meci care pune față în față învinsele din cele două finale disputate săptămâna trecută.

Ardelenii au pierdut Supercupa, 0-1 cu Astra, pe o ploaie torențială, în timp ce ilfovenii au cedat în prelungiri în fața Stelei, 1-2 în finala Cupei Ligii.

”Feroviarii” vor încerca să înceapă cu dreptul în campionat, unde vor juca pe teren propriu cu Concordia Chiajna, apoi la Botoşani. În sezonul precedent, ardelenii au remizat în Gruia cu ilfovenii, 0-0 în prima parte, apoi s-au impus cu 2-0 în play-out. Acum vor încerca să câştige din nou, pentru a se reabilita în faţa fanilor după eşecul din Supercupă şi a debuta cu dreptul în noua ediţie de campionat.

Concordia Chiajna are 3 victorii şi 2 egaluri în ultimele 5 etape jucate sezonul trecut. “Vulturii” nu au niciun rezultat de egalitate în ultimele 9 partide jucate în deplasare. “Alb-verzii” au o victorie în 6 meciuri jucate pe terenul CFR-ului.

CFR Cluj nu a pierdut niciun meci acasă în 2016. Ultimele 4 meciuri din Liga 1 ale “feroviarilor” au fost de peste 2,5 goluri. “Alb-vişinii” nu au niciun egal în ultimele 6 etape din sezonul trecut.

Clujenii ar trebui să profite de avantajul terenului propriu, însă meciul va fi dificil, mai ales dacă ilfovenii se vor ridica la nivelul jocului arătat cu Steaua.

Meciul dintre CFR Cluj și Chiajna va avea loc duminică, de la ora 21:00.

Echipe probabile 

CFR: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – Jakoliš, Petrucci, Juan Carlos, Al. Păun – Cristian López, Bud.

Concordia: Bălgrădean – Feussi, Tincu, Mamele, Bucurică – Melinte, Bruno Madeira – Grădinaru, M. Cristescu, N. Roșu – Pena.

Predicție

Recomandăm o cotă interesantă de 2.30 pentru victoria lui CFR și minim 2 goluri înscrise în meci.

 

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.