Colțul lui Chivulete: analizele zilei realizate de fostul mare arbitru FIFA

0

Florin Chivulete a analizat pentru cititorii noștri 3 meciuri disputate astăzi, unul din tenis și două din fotbalul de pe bătrânul continent, iar recomandările puse la dispoziție de echipa noastră de tipseri pentru aceste partide pot aduce un profit bunicel pariorilor.

Helsinborg vs. Gefle 

Allswenskan-ul suedez aduce în atenție adesea meciuri imprevizibile, cu rezultate greu de anticipat. Așa s-a întâmplat și cu „nefericita” Helsingborg, o echipă cel puțin ciudată, ce a pierdut pe linie, la fix două goluri diferență, ultimele trei jocuri disputate „acasă”, exasperandu-și suporterii. La recenta „ispravă” cu Hacken, echipă nici măcar nu a marcat, (scor 0-2) .Se așteaptă în această seară un reviniment dn partea gazdelor, mai ales că acestea au în față cea mai slabă formație a primei divizii suedeze, Gefle, echipă ce a înscris până acum doar 13 goluri, în 16 partide jucate. Chiar dacă am o oarecare teamă față de un eventual rezultat de egalitate, apreciez că totuși „solistul” de 1 are mari șanse să iasă, gazdele dorind astfel o „impăcare” cu suporterii.

Recomandarea echipe PdP este victoria gazdelor în acest meci la cote minime de 1.70.

Timea Babos – Irina Begu   Finala Turneului de Tenis Florianopolis (Brazilia) 

Finală echilibrată în această seară pe suprafața „hard”a Complexului brazilian de la Florianopolis, unde românca Irina Begu( locul 31 WTA), caută a doua victorie în palmaresul său împotriva unguroaicei Timea Babos (locul 44). Misiunea sa va fi însă foarte grea, poate chiar imposibilă, deoarece jucătoarea maghiară este recunoscută drept o „specialistă” a suprafețelor dure, pe care le gestionează mai eficient decât reprezentanta noastră. Irina a învins-o pe unguroaică în singurul lor meci jucat până acum,în 2012, dar a făcut-o pe zgură marocană de la Fes. Acum lucrurile se schimbă, deoarece Babos a urcat în ierarhia WTA, este cu doi ani mai tânără decât româncă și mai are și ascendentul eliminării Anei Bogdan, în semifinalele aceleiași competiții. Se întrevede cel puțin un set cucerit de Timea Babos, ori poate chiar întregul meci, jucătoarea maghiară fiind una recunoscută drept „agresivă” și dispusă în joc la momente maxime de risc.

Recomandarea echipei redacționale este victoria jucătoarei din Ungaria la cote minime de 2.05.

Slaven Belupo vs. RNK Split

În primele 3 etape ale campionatului croat, „micuța’’ dar arțăgoasa formație RNK Split, a avut ghinionul să întâlnească la rând echipe „grele” cu permanente veleități europene, Rijeka, Lokomotiv Zagreb și Hajduk Split, împotriva cărora nici măcar nu a reușit să marcheze vreun gol. Această ineficiență prelungită a trimis-o pe RNK. pe locul „lanternei rosii” cu un singur punct și un golaveraj rușinos (0-4). În etapa ce debutează azi, ea se deplasează încrezătoare pe terenul lui Slaven Belupo, unde speră să „spargă” ghinionul și să înscrie primul său gol din noua ediție de campionat.
Chiar dacă nu a cunoscut încă înfrângerea, echipa gazdă de azi, aflată pe locul al doilea, a primit în medie deja câte un gol de meci. Ea ar putea să-și mențină astfel „obiceiul”, permițând să-i fie penetrată poarta și în această seară, de către ultima clasată RNK Split, echipă ce ar trebui și ea să „intre în rândul lumii” și să înceapă să marcheze.Întotdeauna există un început !

Recomandăm un gol marcat de oaspeți la cote minime de 1.75.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.