Colțul lui Chivulete: analizele partidelor de joi 11 august

0

Așa cu probabil v-ați obișnuit deja, Florin Chivulete a pregătit și pentru astăzi analizele a două meciuri destul de interesante care ar putea fi de folos pariorilor.

TENIS: turneul challenger Quingdao  Lopez Perez vs. Ramirez Hidalgo 

Mâine,la primele ore ale dimineții, în turneul de tenis challenger de la Quingdao, tânărul spaniol Enrique Lopez-Perez (locul 185 ATP), va fi cotat de specialiști cu șansa a 2-a în fața co-naționalului sau Ruben Ramirez-Hidalgo(locul 172 ATP). În realitate însă, lucrurile stau cam pe dos, pentru că Lopez –Perez este net superior la capitolul „vitalitate” și vine tare din urmă, având doar 25 de ani,în timp ce „batranul” Ramirez-Hidalgo (în vârstă de 38 de ani), pare oarecum blazat și fără mari șanse de a mai face performanță. Recent, Hidalgo a fost „batut mar”(6-4, 6-2) de un taiwanez necunoscut(J.Jung), jucător ce mai are puțin și cade de pe „harta” tenisului.

De partea cealaltă, tânărul Lopez-Perez a obținut în ultimile sale turnee challenger două victorii surprinzătoare : 2-1 pe zgura de la Biella împotriva argentinianului Berlocq și 2-0 pe „hard” împotriva lui Wang, în turneul chinez de la Chenan.
Toate aceste aspecte mă fac să cred tot mai serios în șansele lui Lopez- Perez de a-l învinge pe Ramirez- Hidalgo. Un minin set pentru tânărul spaniol de 25 de ani, este însă varianta cea mai sigură.

Recomandarea echipei PdP: Lopez Perez câștigă minim 1 set la cote minime de 1.45

FOTBAL: Danemarca 1st Div  Velje vs. Helsingor 

Velje Bold Klub este o formație care de-alungul anilor a reprezentat Danemarca în cupele europene, unde a simțit pe pielea ei umilința în fața Stelei, chiar pe stadionul din Bulevardul Ghencea. Acum echipa „înoată” în talazurile ligii secunde, de unde și-a propus să promoveze în acest an în Superliga. Ea a început cam timid noul campionat, remizând de două ori în meciurile de pe teren propriu, 1-1 cu necunoscuta F.Amager și 0-0 cu Roskilde.
Prezența lui Helsingor astăzi pe stadionul lui Velje, poate aduce o mobilizare suplimentară de partea gazdelor, dornice de prima victorie în fața propriilor suporteri. Anticipez că jocul va fi unul deschis, „pe contre”, iar după două meciuri sărace în goluri, trebuie să vină și unul cu realizări în atac. Echipa oaspete este în prezent pe locul trei și arată o formă bună, recentul egal (1-1) din deplasarea de la Hobro arătând că există disponibilități bune în avanposturi. Dacă am pune la socoteală și cele două victorii obținute lejer acasă de Helsingor fără gol primit, ar trebui să gândim că gazdele au motive să se teamă. Oricum este șansa foarte mică să vedem o nouă remiza astăzi pentru cele două formații, iar faptul că în general campionatele daneze aduc goluri multe, mă face să cred că aceste două formații vor face în această seră eforturi pentru a înscrie și a-și apropia victoria.

Recomandarea echipei PdP: ambele marchează și se înscriu minim 3 goluri în meci la cote minime de 2.10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.