Analize și ponturi Play-off Champions League marți 16 August

0

Play-off-ul UEFA Champions League programează astăzi primele 5 partide din manșa tur, iar pentru noi, românii, este o seară specială deoarece emoțiile venite dinspre Arena Națională ating cote maxime, acolo unde trupa lui Reghecampf primește vizita ”cetățenilor” lui Pep Guardiola.

Ajax Amsterdam  (Olanda) vs. FK Rostov (Rusia) 

Pe Amsterdam Arena vine vicecampioana Rusiei, FK Rostov, echipă care a ajuns în play-off după ce a trecut în turul 3 de Anderlecht Bruxelles cu scorul general de 4-2. ”Lăncierii” au fost envoiți să treacă în turul 3 preliminar de PAOK Salonic, impunându-se în deplasare cu 2-1, după ce remizaseră pe propriul teren. Ajax este un nume mare în istoria fotbalului, însă din punct de vedere valoric este departe de nivelul de top la care a activat. Peter Bosz este adeptul unui sistem ofensiv 4-3-3, iar vârful danez Kasper Dolberg de doar 19 ani neîmpliniți pare să fie noua perlă a clubului.

De cealaltă parte, FK Rostov este o echipă în plină ascensiune, un fel de Leicester al Rusiei sezonul trecut, pierzând titlul la o diferență de doar două puncte. Managerul care a creat acest miracol rusesc, Kurban Berdyiev a părăsit echipa, speculându-se că va prelua locul lăsat liber de Alenichev la Spartak Moscova. Acum câteva săptămâni se zvonea și că ar putea fi numit selecționer al Rusiei, însă zvonurile nu s-au mai concretizat. Interimatul este asigurat de Dmitri Kirichenko. În ultima etapă, Rostov a condus cu 2-0 la pauză pe terenul Zenitului antrenat de Mircea Lucescu, însă o eliminare le-a disturs munca, gazdele reușind să întoarcă definitiv scorul pe tabelă.

Potențialul ofensiv al celor două echipe este destul de ridicat comparativ cu fisurile pe care le au în apărare, astfel că recomandarea noastră este că ambele echipe vor marca în acest meci la cote minime de 2.00.

Dinamo Zagreb (Croația) vs. Salzburg (Austria)

Duel interesant la Zagreb între campioana Croației și campioana Austriei, duel pe care l-am mai văzut și acum doi ani, când într-o grupă a Europa League alături de Celtic Glasgow și de Astra Giurgiu, Salzburg triumfa dând de pământ în ambele întâlniri cu croații, 5-1 la Zagreb și 4-2 la Salzburg.

Echipa antrenată de Zlatko Krancjar împarte primul loc în competiția internă cu Rijeka, având 13 puncte după 5 etape, dar cel mai important aspect este că s-au impus pe tereneul rivalei Hajduk Split de o manieră categorică, 4-0. Formula folosită de antrenorul care este la cârma echipei din 23 Iunie 2016 este un 4-3-3 ofensiv, dar cu ceva carențe în apărare.

Salzburg pare că abia a început să își intre în ritm după un început destul de timid, în care a consemnat o înfrângere și un egal în primele două etape ale Bundesligii austriece, urmate apoi de 2 victorii consecutive. Slazburg a trecut în turul 2 de campioana Letoniei, iar în turul 3 de reprezentanta Albaniei.

Loturile celor două echipe sunt aproximativ egale, cu un ușor avantaj pentru croați, evaluați la 58 de milioane de euro față de 49 de milioane reprezentate de lotul austriac. Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.85.

FC Copenhaga (Danemarca) vs. APOEL Nicosia (Cipru) 

Danezii pleacă favoriți în această partidă ținând cont de forma de joc excelentă pe care o traversează echipa antrenată de Stale Solbakken. Copenhaga nu a mai cunoscut înfrângerea într-un meci oficial de la jumătatea lunii mai, deci în sezonul precedent. În acest weekend tocmai s-au impus în fața lui Midtjylland întorcând scorul după pauză la 3-1. În campionat s-au instalat pe primul loc cu 4 victorii și un egal după 5 etape, iar în Champions League au trecut de Crussaders, campioana Irlandei de Nord cu 9-0 la general și de Astra Giurgiu, campioana României, cu 4-1 la general.

APOEL a trecut de Rosenborg în turul 3 după un retur de poveste, înscriind 3 goluri în minutele de prelungire ale partidei. Principala problemă a ciprioților este faptul că o piesă extrem de importantă din angrenajul echipei, mijlocașul argentinian Tomas De Vincenti, a fost vândut la Al Shabab pentru suma de 3 milioane de euro, iar cel adus să-l înlocuiască, Renan Bressan, nu este 100% pregătit să intre titular. Antrenorul ciprioților este un danez, Thomas Cristiansen, un cunoscător evident al filozofiei fotbalului din țara natală, iar asta ar putea să-i avantajeze pe APOEL.

Recomandăm victoria danezilor și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.50.

Steaua București (România) vs. Manchester City (Anglia)

Guardiola a sosit în România după un debut nu foarte strălucit în Premier League, o victorie cu 2-1 venită târziu în fața lui Sunderland. Diferența de valoare între cele două loturi este una imensă, acesta fiind cel mai disproporționat duel al play-off-ului din acest punct de vedere. 27 de milioane de euro este cota lotului stelist, 590 este cota lotului englez. Din punct de vedere fotbalistic, diferența în meciul de față, este posibil să nu fie chiar atât de mare precum o indică cifrele valorilor individuale. Avantajul Stelei este acela că pleacă din postura de underdog clar și nu va exista presiune pe ei.

Manchester City pleacă, evident, cu prima șansă, însă este foarte posibil ca atmosfera incendiară creată de fanii care vor umple Arena Națională să dea un boost de încredere steliștilor, care își pot depăși valoarea în astfel de momente. Încercăm să rămânem cât mai obiectivi și să observăm că valoarea cotelor este una aproape corectă în linia de 1 x 2. Handicapul pe Manchester City poate fi destul de periculos, Guardiola declarând la conferința de presă că nu e nicio problemă dacă pierd la București cu 1-0 și câștigă în retur cu 4-0. Nicolae Stanciu poate avea oricând o sclipire și este foarte posibil să îl vedem chiar marcând.

În aceste condiții, recomandarea noastră este cota minimă 2.20 pentru ambele echipe marchează și se înscriu minim 3 goluri în meci.

Young Boys Berna (Elveția) vs. Monchengladbach (Germania) 

Elvețienii au creat o impresie extrem de plăcută după isprava reușită în turul precedent când au reușit să întoarcă o înfrângere suferită în fața mult mai experimentatului club la nivel european, Șahtior Donetsk. A fost 2-0 în Ucraina și nimeni nu le mai dădea șanse elvețienilor, însă aceștia au luptat eroic și au rușit să ducă partida până la loviturile de departajare. În competiția internă Young Boys are 2 victorii și 2 înfrângeri după 4 etape și se situează la jumătatea clasamentului. Problema cea mai mare cu care se confruntă antrenorul Adi Hutter pentru această partidă este lista mare a accidentaților, ceea ce îi face misiunea mult mai dificilă: von Bergen, Benito, Joss, Zakaria, Sanogo, Schick, Seferi și Gerndt sunt cu toții absenți.

Monchengladbach s-a despărțit de omul numărul 1 de sezonul trecut, Granit Xhaka ajungând în curtea lui Arsenal Londra. Andre Schubert va propune în acest sezon un sistem cu 3 fundași centrali și două vârfuri, principalul om de gol în meciurile de pregătire fiind Thorgan Hazard, fratele mult mai cunoscutului belgian Eden Hazard. Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un meci amical acum o lună, terminat la egalitate, 3-3.

Recomandăm victoria lui Monchengladbach și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 3.00.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.