Analize și ponturi Play-off Champions League miercuri 17 August

0

Ponturile oferite în urma analizelor de ieri a meciurilor din Play-off-ul Champions League au adus un profit frumușel, mărind cu 37% bankroll-ul investit pe mize plate. Pentru astăzi sperăm că recomandările oferite vor fi cel puțin la fel de profitabile.

Celtic Glasgow (Scoția) vs. Hapoel Beer Sheva (Israel) 

Celtic nu a cunoscut gustul înfrângerii pe propriul teren în ultimele 13 meciuri oficiale. Alb-verzii au ajuns în play-off după ce au eliminat în turul 2 campioana Gibraltarului, iar în turul 3 campioana Kazachstanului, FC Astana. Celtic este la al 6-lea play-off de Champions League din istorie și până acum au trecut de 2 ori în faza grupelor, de 3 ori fiind eliminați. Fostul antrenor al lui Liverpool, Brendan Rodgers, a adus un suflu nou la echipă, a indus o stare de încredere în echipă, iar noile achiziții ca Dembele, Toure sau Sinclair au îmbunătățit consistent jocul echipei. Vârful de atac Griffiths este principalul om de gol.

Israelienii de la Hapoel Beer Sheva au reușit o performanță deosebită în acest sezon și sunt foarte aproape de se autodepăși printr-o calificare în grupele Champions League. Titlul câștigat în acest an este al 3-lea din istoria clubului și vine la 40 de ani distanță de ultimul titlu cucerit în sezonul 1975-1976. Pentru a ajunge în play-off, echipa la care activează și mijlocașul român Ovidiu Hoban, a trecut de Sheriff Tiraspol în turul 2 și de Olympiakos Pireu în turul al treilea.

Celtic va presa destul de mult așa cum se întâmplă în majoritatea meciurilor disputate pe propriul teren. Jocul dezvoltat foarte bine pe flancuri de echipa lui Brendan Rodgers va înclina balanța în favoarea gazdelor în materie de cornere, de aceea recomandarea noastră este cota 2.00 pentru ca Celtic să aibă cu minim 3 cornere mai mult decât adversarul.

Dundalk (Irlanda) vs. Legia Varșovia (Polonia) 

Meciul va fi jucat în Aviva Stadium, arenă cu o capacitate de 50.000 de locuri unde naționala Irlandei dispută meciurile de pe propriul teren. Este o zi mare pentru fotbalul irlandez, care nu a mai fost atât de aproape cu o echipă de club să ajungă la ”masa bogaților” absolut niciodată în istorie. Play-off-ul acesta este cea mai îndepărtată fază a competiției în care a ajuns vreodată o echipă Irlandeză, iar acum suporterii trăiesc un vis ce poate deveni realitate. În drumul lor spre play-off, campionii Irlandei au trecut de islandezii de la Hafnarfordur și mult mai experimentații bieloruși de la BATE Borisov. Golgheter-ul David McMillan, autor a 5 goluri în precedentele două tururi eliminatorii, arhitect part-time, este foarte încrezător în șansa pe care echipa sa o are.

De cealaltă parte și Legia Varșovia este flămândă de performanță și foarte dornică de o apariție pe prima scenă a fotbalului unde nu a mai ajuns de acum 20 de ani. Polonezii sunt foarte mulțumiți de tragerea la sorți și vor căuta să profite de această șansă imensă de a ajunge în grupele Champions League. Legia a trecut de Zrinjski și de Trencin în precedentele tururi preliminare pentru a ajunge în play-off. Experiența împotriva echipelor din Irlanda se rezumă la o dublă manșă împotriva celor de la St. Patrick în turul 2 preliminar al Champions League în sezonul 2014/2015 în urma căreia Legia s-a calificat după scorul general de 6-1.

Recomandarea echipei este SUB 2,5 goluri marcate în meci la cote minime de 1.70

FC Porto (Portugalia) vs. AS Roma (Italia)

Estadio du Dragao din Porto găzduiește în această seară cel mai interesant meci al Play-off-ului, meci în care se înfruntă FC Porto și AS Roma, două formații care, în mod normal, ar fi trebuit să le vedem direct în grupele competiției pentru că au valoarea necesară. Portughezii au terminat sezonul trecut, însă, pe locul 3, la 15 puncte distanță de campioana Benfica și astfel au ajuns pentru a doua oară în istorie să dispute play-off-ul Champions League, la doi ani după ce au eliminat reprezentanta Franței Lille. Întăririle din apărarea lui Porto se numesc Alex Telles(fost jucător al lui Inter și Galatasaray), Felipe Augusto (Corinthians) și mexicanul Miguel Layun venit de la Watford. În atac a fost adus belgianul Lepoitre de la Genk, însă titularul de drept este noua senzație a fotbalului portughez, Andre Silva, în vârstă de 20 de ani, care va fi susținut de mijlocașul ofensiv Otavio. Desigur, noul antrenor, Nuno Espirto Santo, va avea un cuvânt greu de spus în parcursul echipei din acest sezon.

Spaletti a reușit să cumpere  jucătorii cei mai importanți pe care i-a avut împrumutați la echipă sezonul trecut, astfel Sallah, El Shaarawy și Dzeko devenind definitiv jucătorii Romei. Spaletti are un bilanț bun în fața echipelor portugheze, reușind 2 victorii și 2 egaluri în 4 întâlniri.

Recomandarea noastră pentru acest meci este că ambele echipe marchează la cote minime de 1.90.

Ludogorets (Bulgaria) vs. Viktoria Plzen (Cehia) 

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci oficial. Mai mult, Ludogorets nu a jucat niciodată împotriva vreunei echipe din Cehia, iar Viktoria Plzen nu a jucat niciodată împotriva vreunui adversar din Bulgaria. Pentru Ludogorets este al treilea play-off de Champions League din istorie, fiind eliminați în sezonul 2013-2014 de Basel, urmând ca în anul următor să elimine Steaua București și să ajungă în grupe. De cealaltă parte, Viktoria are procentaj 100% de calificare în grupe după play-off, eliminând Copenhaga în 2011/2012 și Maribor în 2013/2014.

Pentru a ajunge în play-off, bulgarii au eliminat pe rând Mladost Podgorica și apoi Steaua Roșie Belgrad, în timp ce Viktoria Plzen a disputat doar turul 3 și s-a calificat în urma golurilor înscrise în deplasare în dauna azerilor de la Qarabag, într-o partidă în care au fost dominați destul de clar. Brazilienii din atacul lui Ludogorets sunt mai în formă ca oricând și sunt toți apți de meci. Este de așteptat sî vedem în teren triunghiul ofensiv format din Cafu, Wanderson și Lukoki, sprijiniți din spate de Marcelinho. Meciul se va juca la Sofia și sunt așteptați în tribună aproximativ 15.000 de fani. Cele două echipe s-au mai întâlnit într-un amical în ianuarie 2016 la capătul căruia bulgarii s-au impus cu 2-1.

Recomandarea noastră este că Ludogorets va marca cel puțin două goluri în această partidă la cote minime de 2.00.

Villareal (Spania) vs. AS Monaco (Franța) 

Villareal și Monaco nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial până acum, însă este important de știut că palmaresul lui Monaco în ultimele 9 deplasări în Spania este dezastruos, 1 victorie, 1 egal și 7 înfrângeri. Radamel Falcao, vârful lui Monaco și marele absent al serii, a înscris în poarta ”submarinului galben” de 5 ori în dubla manșă din semifinalele de Europa League dintre Porto și Villareal din sezonul 2010/2011.

La Villareal apele sunt destul de tulburi după ce antrenorul principal Marcelino a părăsit echipa săptămâna trecută în urma unor conflicte cu conducerea clubului. Cel care îl înlocuiește la această partidă este Fran Escriba, un antrenor care nu a jucat niciodată fotbal la nivel profesionist. Foarte mulți absenți putem nota în tabăra gazdelor pentru această partidă: Dos Santos, Cheryshev, Soldado, Victor Ruiz, Espinoza, Sansone. Există îndoieli și asupra prezenței lui Bakambu în primul 11, acesta nefiind complet refăcut după o accidentare, dar cele mai mari șanse sunt ca acesta să fie titular. Din echipa care a jucat semifinala Europa League în luna mai a acestui an au plecat Areola, Bailly și Denis Suarez, însă au fost aduși jucători ca Sansone, NDyaie sau Alexandre Pato.

AS Monaco se confruntă cu absențele lui Wagner Love și Radamel Falcao, acesta din urmă înscriind în ambele meciuri cu Fenrbahce, dar în retur a părăsit terenul accidentat și se pare că va lipsi de pe gazon 3 săptămâni. Dubla cu Fener a fost pe muchie de cuțit cu înfrângere în Turcia 2-1 și victorie pe propriul teren cu 3-1. Este posibil să revină în echipă Moutinho și Germain, jucători care au lipsit din confruntarea din cadrul primei etape din Ligue 1 împotriva lui Guingamp.

Recomandăm selecția aferentă golurilor în ambele porți la cote minime de 2.10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.