Colțul lui Chivulete: analizele meciurilor de miercuri 17 august

0

Florin Chivulete a pregătit și pentru astăzi două analize extrem de interesante cu informații în urma cărora pariorii pot profita.

Ludogorets vs. Viktoria Plzen 

Echipa românilor Keseru și Moți are prima șansă în fața cehilor de la Viktoria Plzen. Beneficiind de o formație ce are la timonă câțiva sud americani talentați, precum brazilienii Marcelinho, Cicinho, Natanael, dar și pe argentinianul Palomino, bulgarii care s-au calificat recent în dauna Stelei Roșii din Belgrad, vor juca în continuare pe cartea atacului, știind că aceasta este singura șansă pentru accederea în faza superioară a Ligii Campionilor. Chiar dacă este periculoasă pe contraatac, este greu de crezut că Viktoria Plzen va putea câștiga pe tărâm bulgar.

Recomandarea echipei PdP: Victoria gazdelor cu returnarea mizei în caz de egalitate la cote minime de 1.60

Villareal vs. AS Monaco 

Spectaculoasa echipă a “”submarinului galben” dorește să înceapă cu dreptul această “dubla” din Liga Campionilor și să-și satisfacă suporterii printr-o victorie pe teren propriu. Spaniolii știu bine că returul de la Monaco va fi unul foarte dificil, francezii realizând partide bune atunci când la mijloc există miză. Beneficiind de serviciile unor atacanți valoroși precum Pato, Espinoza și Sansone, Villarreal va ataca probabil încă din primul minut. Marea lor neșansă este însă că au cinci jucători indisponibili: Victor Ruiz care a fost eliminat în jocul cu Liverpool și dos Santos, Soldado, Bakambu și Cheryshev accidentați. Aceste absențe vor da probabil mai mult curaj francezilor de la AS Monaco, care vor căuta golul pentru a-și ușura misiunea în retur. În asemenea condiții este de așteptat ca ambele echipe să înscrie.

Recomandarea echipei PdP: ambele marchează la cote minime de 2.10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: kwesesports.com

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.