Premier League: ponturile și analizele etapei a 3-a (27-28 August)

0

Etapa a 3-a a premier League debutează sâmbătă de la ora 14.30 și ne propune un duel de posibil TOP 4 încă din primul meci al etapei.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

Tottenham vs. Liverpool sâmbătă 27 august ora 14.30 

Duel important pe White Hart Lane, între două echipe care au ca obiectiv clasarea pe locurile de Champions League. Tottenham are 4 puncte din primele două etape: 1-1 la Everton, 1-0 cu Crystal Palace. Liverpool a câștigat în prima rundă la Arsenal, 4-3, dar a pierdut apoi cu 2-0 pe terenul lui Burnley un meci în care a avut 26 șuturi spre poartă și o posesie de 80%.
Lloris (accidentat) și Dembele (suspendat) lipsesc în continuare de la Tottenham. Dele Alli s-a îmbolnăvit săptămâna trecută și a putut juca doar ultimele 25 minute cu Crystal Palace, dar revine în primul 11.
Liverpool are o lista mai lungă de accidentați: Gomez, Lucas Leiva, Sakho, Ojo și Karius. Pe lângă ei, trei fotbaliști sunt incerți: Coutinho, Emre Can și Origi. Mane este apt de joc după ce a fost odihnit în cupă.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru goluri în ambele porți.

Chelsea vs. Burnley sâmbătă 27 august ora 17.00 

Trei victorii în noul sezon pentru Chelsea (două în campionat, una în cupă) le dau fanilor motive să se gândească din nou la titlu. Burnley a produs surpriza etapei trecute, 2-0 cu Liverpool, având un joc excelent pe contraatac, dar nu a reușit să marcheze cu Swansea sau cu Accrington, când a fost forțată să joace mai ofensiv.
La Chelsea, Willian și-a revenit după accidentare și are șanse să fie titular. Obi Mikel s-a întors de la Jocurile Olimpice, unde a luat medalia de bronz cu Nigeria, dar va fi odihnit și e posibil să joace doar în repriza a doua. Batshuayi, cu 3 goluri și un assist până acum, va fi din nou pe bancă, în fața lui fiind preferat Diego Costa. Conte nu îi va folosi pe Cuadrado și Remy până nu se clarifica situația lor, presa britanică anunțând că amândoi vor fi împrumutați pentru un sezon. Zouma și van Ginkel sunt singurii accidentați.
Burnley va avea aceeași echipă ca în meciul cu Liverpool. Ashley Barnes a revenit la antrenamente dar încă nu e pregătit să între. Flanagan va fi odihnit după ce a jucat 120 minute în cupă, la Accrington.

Recomandăm cota minimă 1.55 pentru gol în ambele reprize.

Crystal Palace vs. Bournemouth sâmbătă 27 august ora 17.00 

Crystal Palace și Bournemouth sunt pe ultimele două poziții în clasament după două etape, fără punct. Ambele au obținut victorii la mijlocul săptămânii în Cupa Ligii și speră să poată continua forma.
Benteke, noul atacant al lui Palace, a debutat marți cu Blackpool și a fost schimbat la pauză. Antrenorul a confirmat că încă nu e pregătit să joace 90 minute, iar cu Bournemouth va începe pe banca de rezerve. Tot pe bancă are șanse mari să fie Wilfred Zaha, fotbalistul sezonului trecut. Zaha a cerut să fie lăsat să plece la Tottenham, dar Palace a refuzat oferta de 15 milioane și situația lui e incertă. Portarul Wayne Hennessey are o accidentare ușoară și va fi înlocuit cu Mandanda. Ledley și Delaney sunt incerți, iar Frazier Campbell, Kaikai, Sako și Williams vor lipsi.
Bournemouth îl poate folosi din nou pe Harry Arter, care a fost suspendat în cupă după eliminarea cu West Ham, dar Mings și Cargill rămân în afara lotului, accidentați.

Cota minimă de 1.70 pentru PSF X pare o alegere bună

Everton vs. Stoke City sâmbătă 27 august ora 17.00 

Everton se poate gândi la revenirea în cupele europene după un start bun sub conducerea lui Ronald Koeman. Albaștrii sunt neînvinși în acest sezon, având un egal cu Tottenham în prima etapă și victorii la West Brom și acasă cu Yeovil, în cupă. Stoke a început cu un egal la Boro, pierzând apoi cu 4-1 în fața lui Manchester City, dar au câștigat marți cu 4-0 pe terenul lui Stevenage, același scor înregistrat și de Everton cu Yeovil.
Seamus Coleman și Besic absentează la Everton. Mccarthy, Gibson și Cleverley au accidentări ușoare dar vor fi în lot. Koeman va face trei schimbări majore în primul 11, unde vor intra Lukaku (refăcut complet după problemele la picior) și doi jucători transferați în această vară-Ashley Williams și Bolasie. Toți trei au fost titulari marți, în Cupa Ligii.
La Stoke nu joacă Butland și Glen Johnson (ambii revin etapa viitoare), alături de Ireland și Afellay, care vor lipsi până anul viitor. Shaqiri a stat două meciuri din cauza unei accidentări la gambă și e incert. Ar putea fi titular Peter Crouch, autor al unui hattrick în meciul cu Stevenage.

Recomandăm 1.75 cota minimă pentru 1 solist.

Leicester vs. Swansea sâmbătă 27 august ora 17.00 

Oportunitate perfectă pentru Leicester să obțină prima victorie din 2016-2017. Cu doar un punct în două etape, campioana întâlnește Swansea, echipă pe care anul trecut a învins-o cu 4-0 și 3-0. Swansea are trei puncte, venite în prima etapă, după un 1-0 la Burnley.
Leicester joacă fără Schlupp și Nampalys Mendy, accidentați. Vardy rămâne titular în ciuda formei slabe din primele două etape, nereușind vreun șut pe poartă.
Swansea e și azi fără doi jucători de bază, aceiași ca în meciul cu Hull: Borja Baston și Neil Taylor. Amândoi vor reveni după pauza internațională de la începutul lui septembrie.

Recomandăm cota minimă 1.80 pentru victoria gazdelor.

Southampton vs. Sunderland sâmbătă 27 august ora 17.00 

Southampton a avut evoluții bune în primele două etape, în ciuda faptului că are un singur punct (1-1 cu Watford, 0-2 cu Man United). Redmond a înscris singurul gol și pare integrat în jocul „sfinților”, dar încă se simt plecările lui Mane și Pelle. Sunderland a pierdut cu 2-1 ambele meciuri de campionat, cu Manchester City și rivalii de la Middlesbrough, dar a câștigat miercuri în fața lui Shrewsbury cu 1-0. Meciul e foarte important pentru fanii oaspeților, din cauza declarațiilor recente ale noului antrenor David Moyes, care spus că un egal ar fi un rezultat bun și că echipa sa se va bate pentru evitarea retrogradării.
Claude Puel, tehnicianul lui So’ton, a primit vești bune în această săptămâna: Oriol Romeu poate juca, deși a ieșit accidentat după 12 minute pe Old Trafford, iar Ryan Bertrand e refăcut după unele probleme la genunchi. Jeremy Pied și Florin Gardos, absenți mai vechi, sunt așteptați și ei să revină luna viitoare.
Mannone se va opera la cot și va lipsi minim 3 luni, motiv pentru care Sunderland vrea să cumpere un portar nou. Până atunci în locul său va juca Pickford. O’Shea, Lamine Kone, Borini și Lens sunt incerți, în timp ce Kirchhoff, Cattermole, Billy Jones și Larsson rămân indisponibili.

1.65 este cota minimă recomandată pentru victoria ”sfinților” (1 solist).

Watford vs. Arsenal sâmbătă 27 august ora 17.00 

Puncte mari puse în joc atât pentru Watford cât și pentru Arsenal. Watford are un egal obținut la Southampton în prima etapă, pierzând apoi acasă cu Chelsea și cu Gillingham, formație de liga a treia, în Cupa Ligii. Programul nu îi ajută deloc, urmând să joace cu West Ham și Man United următoarele două etape. Nici Arsenal nu a început prea bine, cu un 3-4 cu Liverpool și un 0-0 cu Leicester, fiind la 5 puncte de Manchester City, Manchester United și Chelsea.
Watford are trei oameni noi în echipă: Kaboul, Janmaat și Pereyra, dar antrenorul Walter Mazzarri a spus că nu va face schimbări radicale în primul 11. Alături de ei, apt de joc e din nou Isaac Success. Singurul absent e Dja Djedje, care va reveni etapa viitoare.
Arsene Wenger a promis transferuri noi și s-a ținut de cuvânt, Arsenal aducându-i pe Mustafi și Lucas Perez de la Valencia și La Coruna. Niciunul nu va juca, însă, în acest meci. Ozil și Giroud au avut un program mai ușor după EURO dar amândoi sunt anunțați titulari. Iwobi, Ramsey, Gabriel Paulista, Jenkinson, Mertesacker și Welbeck sunt accidentați.

Recomandăm victoria lui Arsenal la cotă minimă de 1.75.

Hull City vs. Manchester United sâmbătă 27 august ora 19.30 

Nu ne-am fi așteptat să scriem la un meci al lui Hull că e o confruntare între două echipe de podium, dar o facem. Tigrii sunt marea surpriză a lunii august, câștigând toate meciurile din acest sezon: 2-1 cu Leicester, 2-0 cu Swansea și 3-1 cu Exeter în cupă. Început excelent și pentru United, cu trei victorii din tot atâtea meciuri: 2-1 cu Leicester în supercupă, urmat de 3-1 cu Bournemouth și 2-0 cu Southampton în campionat.
Hull va avea același 11 de început ca etapa trecută, având în continuare o listă lungă de accidentați și una foarte scurtă de transferuri. Vor absenta Tymon, Luer, Lenihan, Dawson, Bruce, Odubajo și Mcgregor.
Jose Mourinho are toți jucătorii la dispoziție după revenirea lui Lingard. Singurele posibile schimbări față de meciul cu Southampton fiind în centrul defensivei (Smalling în locul lui Blind) și în partea dreaptă a atacului (Mkhitaryan în locul lui Mata).

Recomandăm 2 sau 3 goluri în meci la cotă minimă 2.00.

West Brom vs. Middlesbrough duminică 28 august ora 15.30 

West Brom și Boro au fost eliminate din cupă de echipe din ligile inferioare (Northampton, Fulham) la mijlocul săptămânii și speră să reintre în formă duminică. WBA a câștigat în prima etapă cu Crystal Palace, 1-0, dar a pierdut în următoarea rundă cu Everton. Antrenorul Tony Pullis a cerut întăriri, declarând că mai e nevoie de 5 jucători până la sfârșitul lunii. Middlesbrough a făcut un 1-1 acasă cu Stoke în etapa inaugurală, iar săptămâna trecută au câștigat cu 2-1 în deplasare la marii rivali, Sunderland.
Chris Brunt lipsește de la gazde, Evans și Galloway sunt incerți. Galloway a fost schimbat cu Kane Wilson în meciul de la Northampton, accidentat. Dacă nu va fi recuperat până la ora meciului, Kane Wilson va deveni primul fotbalist născut în secolul 21 care să joace în Premier League.
Middlesbrough nu îi poate juca pe Victor Valdés, Friend, Fabio, Husband, Leadbitter și de Roon. Poate debuta Espinosa în centrul defensivei, recuperat după o accidentare la genunchi. Principala problemă e postul de fundaș stânga, unde ar putea fi reprofilat Barragan la această partidă.

Recomandăm goluri de ambele părți la cotă minimă 2.10.

Manchester City vs. West Ham duminică 28 august ora 18.00 

Dispută între echipele care au întâlnit formații din România în cupele europene. Manchester City are doar victorii de la startul sezonului, cu un golaveraj de 12-2 în patru meciuri, în toate competițiile. Echipa lui Guardiola e pe primul loc în clasament după etapa a doua. West Ham a pierdut meciul de deschidere, 1-2 la Chelsea, câștigând în etapa a doua cu Bournemouth. „Ciocănarii” vor să șteargă rușinea eliminării în fața Astrei din Europa League cu o victorie.
City joacă fără Sagna, Kompany, Gundogan și Sane, accidentați. Nasri nu revine în echipă, deși e apt de joc, el fiind aproape de un împrumut la Besiktas. Willy Caballero rămâne în poartă, deși City l-a adus pe Claudio Bravo de la Barcelona. Iheanacho, scos cu targa de pe teren în meciul cu Steaua, poate juca.
West Ham se confruntă cu aceleași probleme de la începutul sezonului. Feghouli, Ayew, Carroll, Cresswell și Henry sunt accidentați. Nordveit are șanse mici să joace, dar Slaven Bilic speră să revină cel puțin unul dintre Lanzini și Payet. Mark Noble a lipsit cu Astra din cauza unei accidentări la mână, dar va fi titular pe Etihad.

Recomandăm goluri marcate de City în ambele reprize la cotă minimă 1.80

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.