Liga Națională, handbal masculin: ponturile și analizele primei etape (30-31 August)

0

După o pauză de fix trei luni de zile, Liga Națională de handbal masculin reîncepe. Marți și miercuri sunt programate partidele din prima etapă a noului sezon, care se anunță a fi cel mai echilibrat din ultimii ani.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

HC Dobrogea Sud Constanța-SCM Politehnica Timișoara

Trebuie spus din start că, deși nou-promovată, HC Dobrogea Sud Constanța va avea un cuvânt greu de spus. Nucleul de bază al echipei de pe vremea HCM Constanța, precedenta echipă de pe litoral, s-a păstrat și acest lucru va fi un mare avantaj în noul sezon.

E clar însă că ambele echipe au nevoie de timp pentru a ajunge la un nivel bun al comunicării în teren, în urma campaniilor de achiziții din vară. Timișoara are un minus la acest capitol, în condițiile în care față de sezonul trecut din primul șapte au rămas Daskaloski, Pejovic, Lasica și Fenici, ultimul, cel mai bun jucător al echipei, fiind lăsat acasă în urma unei accidentări.

Recomandăm cote minime de 1.40 pentru victoria gazdelor.

Dinamo București-CSM Satu Mare

Dinamo a mutat interesant în vară și rămâne una din favoritele la titlu, chiar dacă și-a pierdut liderul, Ibrahima Diaw, întors în Franța. „Câinii” au adus patru jucători noi la linia de nouă metri, ceea ce ar putea fi un plus în noul sezon, având în vedere că în anul precedent competițional au suferit puțin la acest capitol.

Oaspeții au ajuns în Liga Națională grație unei invitații din partea FRH, iar timpul în care au fost nevoiți să construiască echipa a fost unul scurt. Antrenorul echipei, Iuliu Varady, adus și el în această vară, are la dispoziție câțiva jucători cu experiență, precum Olah, Dinescu sau Stan, însă mult prea puțin pentru a face față în Sala Dinamo. În plus, sârbul Nikola Lazic nu a efectuat deplasarea.

Cele patru meciuri directe anterioare au fost câștigate de CSM Satu Mare, însă în sezoanele 2010/11 și 2011/12. Situația s-a schimbat radical de atunci, iar bucureștenii au o echipă net superioară, care în sezonul trecut a oferit partide cu goluri multe în compania nou-promovatelor.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru un meci cu peste 55,5 goluri.

CSM Focșani-CSA Steaua București

Cotele de la acest meci vă pot păcăli. CSM Focșani nu mai este echipa din sezonul trecut, a transferat câțiva jucători cu experiență și pot pune probleme pe teren propriu, acolo unde sala este arhiplină meci de meci. Venirile lui Țuțu, Enache și Răpciugă dau un plus de experiență echipei, care s-a remarcat în sezonul trecut prin dăruire.

Steaua n-a avut cele mai bune rezultate în pregătire, a avut și probleme de efectiv, dar rămâne o trupă bună a campionatului. Bucureștenii au efectuat și ei modificări importante în pauza dintre sezoane și vor avea timp pentru a ajunge la o formulă optimă. Chiar dacă Steaua are prima șansă, probabil că rezultatul va fi unul strâns la final.

Recomandăm cote minime de 1,90 pentru CSM Focșani +6.5 goluri.

HC Adrian Petrea-HC Odorhei

E unul din meciurile echilibrate ale etapei, în care oaspeții au prima șansă la victorie. E drept, pe un teren dificil, dar în fața unei echipe ce nu s-a schimbat foarte mult față de sezonul trecut, însă limitată și care poate fi învinsă. În schimb, Odorheiul și-a format o trupă solidă ce are ca obiectiv titlul de campioană, iar rezultatele înregistrate în perioada de pregătire sunt de partea oaspeților de astăzi. Chiar dacă HC Adrian Petrea este o echipă omogenă, HC Odorhei dispune de un lot mai valoros.

Recomandăm cote minime de 1,75 pentru victoria celor de la HC Odorhei.

AHC Dunărea Călărași-CSM București

Dacă în sezoanele trecute se câștiga greu la Călărași, anul acesta va fi și mai greu. Echipa de pe Dunăre a suferit modificări importante în pre-sezon și poate emite pretenții în acest campionat, iar în trecut la partidele importante gazdele s-au bazat pe un sprijin fantastic din tribune.

Și CSM București a mutat mult, este poate principala favorită la titlu în acest sezon, însă merge la Călărași fără cinci jucători, dintre care trei de la linia de nouă metri. În aceste condiții, misiunea vicecampioanei este una dificilă și chiar dacă va obține victoria, nu o va face la o diferență prea mare.

Recomandăm cote minime de 1,85 pentru AHC Dunărea Călărași +2.5 goluri.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.