Steaua București vs. CSMS Iași, 31 august 2016, Liga I

0

Chiar dacă oficial Liga I a luat pauză pentru a face loc acțiunii echipei naționale a României, Steaua București și CSMS Iași se întâlnesc miercuri seară într-un meci restant din prima etapă a campionatului. 

Steaua vine după un succes cu 1-0 în deplasare, la Severin, pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, în urma unei partide dominate în totalitate. Steliștii s-au instalat deja pe prima treaptă a clasamentului, având 13 puncte din 15 obținute și 8-2 la golaveraj.

Vicecampioana are însă probleme de efectiv pentru acest meci, Laurențiu Reghecampf neavând la dispoziție nu mai puțin de nouă jucători, convocați la loturile naționale sau accidentați: Enache, Achim, Popa, Cojocaru, Ov. Popescu, Tudorie, Fl. Tănase, Toșca, Filip, Golubovic și Pintilii, la care se adaugă și Stanciu, vândut la Anderlecht. Așadar, foarte probabil Onțel va fi vârful Stelei din această dispută, un tânăr de 18 ani.

CSMS Iași a început tare sezonul, cu două victorii, dar nu a mai găsit drumul către gol în precedentele trei meciuri. În plus, atacantul Dan Roman nu va putea fi folosit în acest meci, accidentat, un motiv în plus de îngrijorare pentru Nicolo Napoli. O altă dilemă a antrenorului italian este dacă va folosi din nou sistemul cu trei fundași centrali sau va reveni la clasicul 4-2-3-1.

Meciul dintre Steaua București și CSMS Iași este programat miercuri de la ora 21:00.

Echipe probabile

Steaua București: Niță – Aganovic, Tamaș, Mitrea, Momcilovic – Muniru, Bourceanu – Hamroun, Boldrin, De Amorim – Onțel

CSMS Iași: Grahovac – Voicu, Frăsinescu, Mihalache, Ciucă, Țigănașu – Bole, Mitic, Gheorghe, Ștefănescu – Cristea

Predicție 

Recomandăm o cotă interesantă de 1,70 pentru sub 2,5 goluri marcate.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.