Premier League: ponturile și analizele etapei a 4-a (10-12 septembrie)

0

Etapa cu numărul 4 din Premier League începe cum nu se putea mai bine, cu derby-ul din Manchester, primele două favorite la titlu fiind programate să se dueleze sâmbătă de la ora prânzului pe Ettihad. Va fi cu siguranță un duel interesant, un nou episod din seria Mou-Pep, de această dată pe tărâm englez.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Manchester City vs. Manchester United, sâmbătă 10 septembrie, ora 14.30 

Cel mai puternic derby din Manchester al ultimilor ani; ambele echipe au victorii pe linie în acest sezon și sunt principalele favorite la câștigarea Premier League.
Jose Mourinho a anunțat că are toți jucătorii valizi. Lingard, Shaw și Valencia sunt complet refăcuți, singurul semn de întrebare fiind la Mkhitaryan. Armeanul va face parte din lot, dar nu poate juca 90 de minute.
Marele absent al meciului e Kun Aguero. Golgheterul lui City a fost suspendat 3 etape pentru comportament violent. Sagna și Kompany au revenit la antrenamente, iar primul ar putea fi titular. Kompany nu va risca și rămâne în afara lotului. Pregătiți de debut sunt Gundogan și Sane, care au lipsit în august cu probleme medicale, dar și Claudio Bravo, care îl va înlocui pe Willy Caballero în poartă.

Recomandăm PSF X la minim 1.75.

Bournemouth vs. West Bromwich, sâmbătă 10 septembrie, ora 17.00 

Foarte mult interes pentru acest meci din partea suporterilor englezi, și i se datorează unui singur om: Jack Wilshere. Mijlocașul central a fost împrumutat de Bournemouth de la Arsenal și va fi titular. Cargill, Mings și King sunt incerți, ca și jucătorii care au evoluat la echipele naționale în această pauză. Eddie Howe va aștepta până în după amiaza meciului pentru a vedea pe cine se poate baza.
La West Brom va fi titular Nacer Chadli, cumpărat de la Spurs pentru 13 milioane. Robson-Kanu, adus în ultima zi de transferuri, este în urmă cu pregătirea fizică și nu poate juca. Chris Brunt lipsește, din cauza unei accidentări mai vechi.

Recomandăm între 2 și 4 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.60.

Arsenal vs. Southampton, sâmbătă 10 septembrie, ora 17.00 

Arsenal a început greu campionatul și e deja la 5 puncte în spatele liderilor. Tunarii s-au întărit în ultima zi de transferuri și Wenger se declară mulțumit de lot și crede că rămâne în lupta pentru titlu.
Nici So’ton nu stă prea bine, cu doar două puncte. Trupa lui Claude Puel a realizat cel mai scump transfer din istorie prin aducerea lui Sofiane Boufal de la Lille pentru 16 milioane de lire sterline, dar marocanul e accidentat și va debuta abia luna viitoare.
Mustafi va debuta la gazde, fiind anunțat în centrul defensivei alături de Koscielny. Și Lucas Perez are șanse să fie titular, în locul lui Alexis Sanchez, revenit târziu de la echipa națională. Iwobi a primit acordul medicilor pentru a juca, dar Ramsey mai are de așteptat o săptămâna. Welbeck, Mertesacker, Gabriel Paulista și Jenkinson sunt accidentați.
Pe lângă Boufal, la Southampton mai lipsesc Gardos și Pied, cu accidentări serioase. Forster a lipsit de la echipa națională din cauza unei accidentări la mână, însă e anunțat titular.

Recomandăm 1 pauză/1 final la cote minime de 2.40.

Burnley vs. Hull City, sâmbătă 10 septembrie, ora 17.00 

Prima întâlnire între nou promovate din acest sezon. Burnley și Hull au produs marile surprize de până acum: Burnley a trecut cu 2-0 de Liverpool în etapa a două, Hull cu 2-1 de Leicester în prima. Oaspeții au arătat foarte bine până acum, singura înfrângere venind în prelungirile meciului cu Man United.
Burnley are un singur indisponibil, pe Ashley Barnes. Flanagan e apt de joc, iar noii veniți Hendrick și Bamford vor face parte din lot.
Hull are în continuare o lista lungă de accidentați: Lenihan, Dawson, Luer, Bruce, Odubajo și Mcgregor. Abel Hernandez s-a întors joi seară de la echipa națională și ar putea fi odihnit. Hull a făcut, în sfârșit, transferuri, și poate folosi nu mai puțin de 6 jucători noi: David Marshall, Ryan Mason, Will Keane, Weir, Mbokani și Markus Henriksen.

Ne așteptăm la o partidă echilibrată, însă din moment ce valaorea cotelor pentru PSF X este sub 1.60, recomandăm pentru acest meci NO BET.

Stoke City vs. Tottenham, sâmbătă 10 septembrie, ora 17.00 

Stoke și Tottenham au multe de demonstrat în acest meci. Stoke e pe ultimul loc în clasament iar Tottenham, deși neînvinsă, nu a avut evoluții convingătoare în primele etape și pare a avea probleme în ofensivă.
Probleme de lot la gazde, unde Shaqiri, Butland și Haugaard rămân indisponibili, alături de Afellay și Ireland. Mame Diouf e incert, ca și Glen Johnson, dar fundașul lateral are șanse mai mari să joace. Martins Indi și Bony, cele mai recente achiziții, sunt anunțați titular.
La Spurs va reveni căpitanul Hugo Lloris. Moussa Sissokho și Nkoudou sunt în lot. Danny Rose rămâne accidentat iar Moussa Dembele e la ultima etapă de suspendare din cele 6 primite în primăvară. Ambii vor reveni rundă următoare.

Tottenham pleacă favorită, dar nu e ușor să te impui pe Brittania Stadium. Valoarea minimă pentru 2 solist ar trebui să fie undeva la peste 2.00, recomandăm NO BET!

West Ham vs. Watford, sâmbătă 10 septembrie, ora 17.00 

West Ham are doar o victorie în acest sezon, cu Bournemouth, și a suferit două înfrângeri consecutive pentru prima dată în 2016. „Ciocănarii” speră să-și recapete forma odată cu revenirea lui Payet în primul 11. Payet, Feghouli, Lanzini și Nordtveit revin după accidentări și pot aduce un plus în ofensivă lui West Ham. Carroll, Sakho, Ayew și Cresswell sunt absenți. Arbeloa a semnat pe un an la începutul lunii, dar e în urmă cu pregătirea fizică și încă nu va debuta. Dar o va face Zaza, anunțat titular în atac.

Început foarte slab și pentru Watford, care încă așteaptă o victorie. Roberto Pereyra a debutat cu gol la Watford etapă trecută și va fi titular. Cathcart este incert, singura problemă de lot fiind accidentarea lui Dja Djedje.

Recomandarea noastră este victoria ciocănarilor la cote minime de 1.90.

Middlesborough vs. Crystal Palace, sâmbătă 10 septembrie, ora 17.00 

Dacă ‘Boro se poate bucura cu rezultatele de până acum, Crystal Palace are nevoie disperată de victorie. Echipa lui Pardew are un punct și un singur gol marcat-în prelungiri, cu Bournemouth-și continuă parcursul dezastruos din 2016, având doar două victorii în Premier League.
Victor Valdés, Fabio, Friend și de Roon revin la Middlesbrough după accidentări. Husband și Leadbitter rămân indisponibili.
Loic Remy, abia adus de la Chelsea, s-a accidentat la antrenamente și nu poate juca. În locul lui va fi luat în lot Christian Benteke. Campbell și Williams nu joacă, din motive medicale; iar Sako, Mcarthur și Cabaye sunt incerți. Dacă nu va fi recuperat în timp util, Mathieu Flamini va fi titular la mijlocul terenului.

PSF 1 la cote minime de 1.90 ar putea fi încercat de pariori, dar recomandarea noastră este NO BET.

Liverpool vs. Leicester, sâmbătă 10 septembrie, ora 19.30 

Primul meci pe Anfield al campionatului, după ce lucrări la mărirea tribunei au forțat-o pe Liverpool să joace în deplasare primele 3 etape. Cormoranii au câștigat la Arsenal și au remizat la Tottenham, între ele având un egal la Burnley. Patru puncte are și Leicester: înfrângere cu Hull, egal cu Arsenal și victorie cu Swansea. Klavan s-a accidentat la echipa națională și nu poate juca. Mai lipsesc Gomez, Sakho, Can și Ojo. Mane și portarul de rezervă, Karius, vor reveni.
La Leicester debutează ca titular Slimani, adus în ultima zi de transferuri de la Sporting pentru 28 milioane. Kasper Schmeichel a fost schimbat în meciul cu Swansea din cauza unei accidentări, dar poate juca pe Anfield. Schlupp și Mendy nu au fost recuperați, ambii sunt așteptați să reintre etapa viitoare.

Recomandăm minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.85

Swansea vs. Chelsea, duminică 11 septembrie, ora 18.00 

Ochii vor fi îndreptați către doi jucători, Borja Baston și David Luiz. Borja a venit de la Eibar în această vară dar nu a putut juca din cauza unei accidentări, debutul său fiind așteptat în acest meci. Adversarul său direct va fi David Luiz, fundașul central revenit la Chelsea după doi ani la PSG. Echipele trec prin situații diferite în Premier League: londonezii au câștigat toate meciurile și încă o victorie îi ține pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Manchester City. Swansea a pierdut în ultimele două runde și se începe o lună foarte dificilă: după Chelsea urmează Southampton, Man City, Liverpool și Arsenal.
Neil Taylor și Borja Baston vor face parte din lot, astfel va fi primul meci în care Swansea are toți jucătorii valizi. O altă noutate este fundașul central Alfie Mawson, adus de la Barnsley, care va fi doar rezervă.
Chelsea are două opțiuni noi în defensivă: David Luiz și Marcos Alonso, transferat de la Fiorentina. Dacă Luiz e anunțat titular, Alonso are șanse mici să îl înlocuiască în primul 11 pe Azpilicueta. Zouma și van Ginkel rămân indisponibili, cu accidentări mai vechi.

Chelsea a arătat în meciurile de până acum că este o echipă de final de meci, iar asta ne îndeamnă să recomandăm pariorilor care nu vor să rateze acest meci de pe cupoanele de pariere,  o cotă de 4.50 pentru X pauză/ 2 final pe mize mici. Pentru echipa noastră, meciul este de NO BET.

Sunderland vs. Everton, luni 12 septembrie, ora 22.00 

David Moyes e vizitat de echipa pe care a condus-o peste 10 ani. Va fi al treilea meci al antrenorului scoțian împotriva lui Everton. În primele două o antrena pe Manchester United și a fost învins, cu 1-0 și 2-0, după 2-0 fiind dat afară de la United. Sunderland e acum pe locul 19, cu un singur punct, obținut etapa trecută pe terenul lui Southampton. Everton are 7 puncte și cu o victorie ar ajunge pe locul 3.
Multe probleme de lot pentru Sunderland: Jones, Cattermole, Borini, Mannone, Larsson și Anichebe sunt accidentați, Didier Ndong încă nu a primit permisul de muncă. Pickford și Kirchhoff revin și ambii vor fi titulari. Mika și Denayer, jucători noi la Sunderland, vor fi în lot.
La Everton lipsesc accidentații Mccarthy și Besic. Coleman, Gibson și Cleverley sunt apți de joc deși s-au antrenat separat săptămâna trecută. Poate debuta Enner Valencia, atacantul împrumutat de la West Ham în ultima zi de transferuri.

Recomandăm 1.55 pentru victoria oaspeților cu returnarea mizei în caz de egalitate.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.