Liga Campionilor: Ponturile și analizele meciurilor de miercuri 14 septembrie

0

Faza grupelor UEFA Champions League continuă în această seară, la o oră binecunoscută pentru toți fanii fotbalului, 21.45, cu restul de 8 meciuri din ultimele 4 grupe ale competiției. 

Grupa E

Tottenham – Monaco 

Spurs a avut evoluții foarte bune în ediția precedentă de campionat, reușind să termine pe ultima treaptă a podiumului în Anglia, asigurându-și astfel un loc în grupele Ligii Campionilor, revenind în cea mai importantă competiție inter-cluburi după o pauză de cinci sezoane, ultima dată participând în ediția 2010-2011, când ajungea până în sferturi, acolo unde era eliminată de Real Madrid. Echipa pregătită de Mauricio Pochettino a crescut mult în ultimii ani, în această stagiune având pretenții la clasarea pe un loc de Liga Campionilor, rezultatele obținute în acest început de sezon fiind destul de bune, în primele patru etape de campionat fiind fără înfrângere.

Monegascii au o echipă pragmatică, ce nu trebuie subestimată, iar chiar dacă nu au în lot nume grele, pot obține rezultate pozitive împotriva oricărei echipe. Echipa lui Leonardo Jardim este pentru a doua oară în grupele Ligii Campionilor de la revenirea în primul eșalon al fotbalului francez, în precedența participare făcând o figură frumoasă, atingând faza sferturilor de finală, acolo unde a fost eliminată cu greu de Juventus. Monaco se află într-o formă foarte bună, fiind neînvinsă în ultimele șapte partide oficiale, reușind șase victorii și o remiză, printre “victime” aflându-se echipe ca Villarreal, Fenerbahce sau PSG, pe cea din urmă învingând-o în campionat cu 3-1, pe teren propriu.

Cele două s-au mai întâlnit în trecut, chiar în sezonul precedent, în grupele Europa League, ambele înfruntări încheindu-se cu goluri la ambele porți. Rose pe de o parte și Mendy și Subasic de la Monaco vor lipsi pentru acest joc.

Recomandăm goluri în ambele reprize la cote minime de 1.70.

Leverkusen – ŢSKA Moscova 

Leverkusen a început Bundesliga cu un eşec, 1-2 la Monchengladbach, apoi s-a redresat şi a învins pe Hamburger SV cu scorul de 3-1, ocupând locul al 6-lea în  clasament. Gruparea germană este redutabilă în meciurile europene jucate acasă, fiind neînvinsă din noiembrie 2014. Ultimul adversar din Rusia care a sosit la Leverkusen a fost Zenit, în ediţia 2014-2015, ruşii fiind învinşi cu scorul de 2-0. Mai mult, Bayer s-a impus şi la Sankt Petersburg cu scorul de 2-1.

Antrenorul Roger Schmidt nu se va putea baza pe Karim Bellarbi, operat în urmă cu câteva zile şi nici pe ucraineanul Yushkenko. În schimb, Kruse este incert pentru acest meci.

ŢSKA a avut un inceput perfect in campionatul Rusiei. Formaţia moscovită are 14 puncte după 6 etape şi ocupă locul al doilea. ŢSKA nu a înregistrat încă nicio înfrângere şi are un golaveraj de 7-1.

Ruşii au mari probleme atunci când joacă în deplasare cu echipe germane. De-a lungul vremii, ŢSKA a pierdut toate cele 5 deplasări pe care le-a făcut pe terenurile echipelor din Bundesliga, fie că a jucat în Europa League, fie în Champions League. Antrenorul Leonard Slutski va avea la dispoziţie cel mai bun lot.

Nu va fi un meci ușor pentru gazde, care sunt favoriți la victorie, dar ne așteptăm la un meci plăcut, deschis. Recomandăm minim 3 goluri înscrise în meci la cotă minimă 1.85.

Grupa F

Real Madrid – Sporting Lisabona 

Madrilenii vin din postura de câștigători ai competiției, în ultimii trei ani izbutind să cucerească trofeul Ligii Campionilor de două ori, de fiecare dată în fața rivalei Atletico Madrid. Interesant este însă faptul că Real Madrid este doar a treia favorită în acest an, fiind surclasata de Barcelona și Bayern Munchen. În acest sezon, echipa pregătită de Zinedine Zidane are evoluții foarte bune, debutând cu succes în noua stagiune, câștigând Supercupa Europei după o dispută dramatică cu Sevilla, în campionatul intern obținând nouă puncte din nouă, după victorii cu Real Sociedad (0-3), Celta Vigo (2-1) și Osasuna (5-2). Real Madrid recuperează ușor din jucătorii de bază, Ronaldo și Benzema revenind în echipă, portughezul începând ca titular în week-end, izbutind să și înscrie, francezul intrând și el pe parcurs. Singurul absent important din lotul lui Zidane este portarul Navas, Isco fiind și el indisponibil.

în această seară Sporting are o misiune grea în ceea ce privește obținerea unui rezultat pozitiv pe “Bernabeu”. Gruparea portugheză nu este o prezență constantă în Liga Campionilor, în ultimele opt sezoane jucând doar de două ori în grupe. “Alb-verzii” se află într-o formă foarte bună, în ultimele patru partide reușind patru victorii, toate fiind obținute în campionatul intern, acolo unde ocupă prima poziție, cu 12 puncte din 12 posibile, obținute în urma victoriilor cu Maritimo (2-0), Ferreira (0-1), FC Porto (2-1) și Moreirense (3-0). Jorge Jesus, antrenorul oaspeților, nu are probleme de lot, iar în această seară va trimite în teren cea mai bună echipă.

Recomandăm 1 pauză-1 final și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.80

Legia – Borussia Dortmund 

Legia revine în grupele Uefa Champions League după 20 de ani de așteptări, interval în care a luat startul în turulurile preliminare, însă, a fost eliminată. Cel mai aproape a fost în ediția 2014/2015, când a trecut de Celtic, dar a pierdut la masa verde din cauza utilizării unui jucător fără drept de joc. Campioana Poloniei nu a început deloc bine Ekstraklasa, drept dovadă că acum vine după o înfrângere, 1-2 cu Termalica, eșec ce a făcut-o pe Legia să pice pe locul 13 în clasament, cu 9 puncte.

Borussia Dortmund a devenit o prezență constantă pe tabloul principal al Uefa Champions League. Deși acum are deja trei meciuri oficiale, toate în competițiile interne, la sfârșitul săptămânii trecute a suferit o înfrângere rușinoasă, 0-1 cu RB Leipzig, o echipă proaspăt promovată în Bundesliga. Pe o parte este explicabilă prestația slabă a celor de la Dortmund în ultimul timp, deoarece are accidentați notabili, printre care și Marco Reus, Shinji Kagawa sau Neven Subotic.

Borrusia este favorita certă a acestei întâlniri, însă cotele sunt foarte mici, iar handicapul pentru Dortmund nu pare o certitudine, de aceea recomandăm NO BET.

Grupa G

Club Brugge – Leicester 

Club Brugge revine în grupele Uefa Champions League după o pauză de 10 ani, interval în care a luat startul în cupele europene, dar de fiecare dată a fost eliminată din tururile preliminare, fie a participat în grupele Europa League. Calificarea belgienilor în grupele celei mai prestigioase competiții intercluburi, a venit după ce a reușit să câștige titlul în sezonul anterior de Jupiler League și datorită coeficientului s-a calificat direct, fără participare în tururile preliminare. Brugge s-a pregătit pentru acest debut, însă, vine după o perioadă deloc reușită în disputele din campionat, obținând un singur punct, după 2-2 cu Standard Liege.

Leicester revine în Europa după o pauză de 17 ani, interval în care a trecut prin mai multe schimbări, evoluând în eșaloanele inferioare, cât și în prima ligă. Antrenată de Claudio Ranieri, Leicester a reușit să obțină primul ei titlu din istorie, însă, maniera în care au reușit, a fost fantastică, deoarece a terminat cu 10 puncte avans față de ocupanta locului secund. Mult mai important pentru ‘Vulpi’ este faptul că și-au păstrat cei doi jucători cheie din sezonul trecut, Jamie Vardy și Riyad Mahrez. Cei doi au fost marcatorii principali ai echipei, reușind un total de 41 de goluri din cele 68 înscrise de Leicester. Din nefericire, actualul sezon din Premier League nu a început tocmai fericit, Leicester ocupând locul 16, cu 4 puncte și -3 la golaveraj.

Simpson și Schlupp nu vor putea juca la oaspeți, iar Brugge nu se poate baza pe Refelov, Da Silva și Gedoz.

Recomandăm PSF X la 1.75.

FC Porto – FC Copenhaga 

“Dragonii” au devenit o prezență constantă în competițiile europene, din 2004, de la câștigarea Ligii Campionilor, s-au calificat în grupele acestei competiții de 12 ori, de cele mai multe ori izbutind să atingă și “primavara europeana”. În urmă cu un an, portughezii au terminat pe locul al treilea într-o grupă cu Chelsea, Dinamo Kiev și Maccabi Tel Aviv, calificându-se astfel în șaisprezecimile Europa League, acolo unde au fost eliminați de Borussia Dortmund. Echipa pregătită de Nuno Espirito Santo terminat a treia în ediția precedentă de campionat, fiind astfel nevoită să joace în play-off, acolo unde a avut-o adversară pe AS Roma, cu care a remizat în tur pe teren propriu, câștigând apoi în Italia la scor de neprezentare. Porto a pierdut recent derbyul cu Sporting, scor 0-1.

Danezii au jucat în preliminariile acestei competiții, pornind încă din turul al doilea, acolo unde au dat piept cu nord-irlandezii de la Crusaders, pe care i-au învins cu 9-0 la general, în turul al treilea întâlnind-o pe Astra Giurgiu, campioana României, cu care au remizat în deplasare, câștigând la scor de neprezentare pe teren propriu. În play-off, “leii” au avut-o ca adversară pe APOEL Nicosia, pe care au eliminat-o cu emoții, câștigând la scor minim în Danemarca, remizand în deplasare, într-o partidă în care golul calificării a venit în minutul 86. Copenhaga e la egalitate pe primul loc în Danemarca cu Brondby.

Recomandăm goluri marcate în ambele reprize la cote minime de 1.70.

Grupa H

Lyon – Dinamo Zagreb

Francezii au dezamăgit în ediția precedentă de Champions League, terminând pe ultima poziție într-o grupă cu Zenit, Gent și Valencia, în șase partide izbutind să adune doar patru puncte. Lyon a început acest sezon cu un eșec usturător în Supercupa Franței, pierzând cu 4-1 în față celor de la PSG, în campionat începând însă cu dreptul, obținând victorii cu Nancy și Caen, pierzând apoi în duelurile cu Dijon și Bordeaux. Trebuie menționat faptul că Bruno Genesio, antrenorul gazdelor, are probleme serioase de lot, Grenier, Fekir, Valbuena, Jallet și Lacazette fiind indisponibili în această seară, cel din urmă fiind marele absent al serii.

Datorită coeficientului slab al campionatului croat, echipa pregătită de Zlatko Kranjčar a început din turul al doilea al preliminariilor Champions League, acolo unde a avut-o ca adversară pe Vardar Skopje, pe care a învins-o în ambele manșe, în turul al treilea înfruntând-o pe Dinamo Tbilisi, în fața căreia s-a impus cu 2-0 în tur, câștigând la scor minim în retur. În play-off, “albastrii” au dat piept cu Red Bull Salzburg, campioana Austriei, cu care au avut serioase probleme, remizand în Croația, într-o partidă încheiată 1-1, același scor înregistrându-se și în manșa retur în deplasare, obținând calificarea în reprizele adiționale, Soudani marcând golul decisiv în minutul 95.

De la Dinamo vor lipsi Sigali și Stojanovici. Cele două au mai jucat o dublă în grupele Ligii, în 2011, când francezii se impuneau cu 2-0 și 7-1.

Recomandarea noastră este victoria gazdelor la minim 1.70.

Juventus – Sevilla 

Juventus își continuă parcursul extraordinar din sezonul trecut și are maximum de puncte după primele trei etape din Serie A. Ultimul adversar de care au trecut torinezii s-a numit Sassuolo. Higuian de două ori și Mralem Pjanic au marcat cele trei goluri ale ‘Batranei Doamne’. De altfel, Juventus a arătat bine în sezonul trecut, reușind să acceadă în optimi, unde a dat peste Bayern Munchen. Bavarezii au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Juventus, după ce scorul general a fost 4-4 după primele 180 de minute, iar în prelungiri, Alcantara și Kingsley Coman au fost cei doi călăi pentru italieni.

Sevilla a început foarte slab, acest sezon, fiind învinsă în primul meci oficial, disputat în Supercupa Europei. Acest eșec nu a fost întâmplător, deoarece în dubla din Supercupa Spaniei, Sevilla a cedat din nou, cu 0-5 la general, în fața celor de la FC Barcelona. În mod normal, clasarea trupei lui Jorge Sampaoli la finalul trecut de Primera Division nu-i permitea să evolueze în grupele Uefa Champions League, însă, datorită faptului că a câștigat Europa League, Sevilla a primit biletele pentru cea mai prestigioasă competiție de pe “Batranul continent”.

Sevilla are absenți importanți azi, pe Kolodziejczak, Krohn-Deli, Nasri și Soria, în timp ce Juve nu se poate baza pe Sturaro și Marchisio.

Victoria lui Juve la minim 1.50 este recomandarea noastră pentru acest meci.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.