La Liga: ponturile și analizele etapei

0

Etapa a cincea din La Liga debutează la nici 24 de ore de la încheierea rundei a patra. Marți este programat marele derby dintre FC Sevilla și Betis, miercuri avem un meci de clasă, FC Barcelona-Atletico Madrid, și tot miercuri Real Madrid are o misiune dificilă, împotriva lui Villarreal.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Malaga vs. Eibar – Marți, ora 21:00

După două meciuri pierdute la rând, Malaga speră să-și revină în partida de pe teren propriu cu Eibar. Apărarea e cea mai mare problema a gazdelor în acest sezon. Au luat gol în fiecare meci, în total 6 goluri primite în 4 etape. Eibar a avut 3 jucători eliminați în ultimele 2 etape, ambii portari pentru fault din postură de ultim apărător. Asier Riesgo revine după suspendare și îi ia locul suspendatului Yoel în poartă la Eibar. Și căpitanul Dani Garcia este suspendat pentru eliminarea din meciul cu Sevilla. Dela Malaga, Welington e singurul indisponibil pentru această partidă.

Cursul jocului poate fi imprevizibil, de aceea recomandăm NO BET.

FC Sevilla vs. Betis  – Marți, ora 23:00

Derby-ul orașului Sevilla regăsește ambele echipe în formă bună. Gazdele sunt neînvinse în acest sezon, în timp de Betis n-a mai pierdut de 3 partide.  Ambele echipe au încasat goluri cu ușurință până acum, așa că ne putem aștepta la o partidă spectaculoasă. Sevilla are mai multe probleme de lot, cu Benoît Trémoulinas, Michael Krohn-Dehli, David Soria, Daniel Carriço și Adil Rami accidentați, în timp ce Samir Nasri este incert. De la Betis lipsește Dani Gimenez, suspendat, iar Jonas Martin este accidentat. Sevilla este neînvinsă în 17 din ultimele 19 partide de pe teren propriu, iar pe Betis a bătut-o în 5 din ultimele 6 partide.

Recomandăm meci cu goluri, iar cotele de 1.90 pentru ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci sunt recomandarea noastră.

Real Madrid vs. Villarreal  – Miercuri, ora 21:00

Zinedine Zidane a egalat recordul de victorii consecutive al lui Guardiola de la Barcelona, 16, iar acum vrea să-l depăsească la meciul cu Villarreal din La Liga. Zidane l-a regăsit pe James Rodriguez, care a marcat la primul meci ca titular, etapa trecută, cu Espanyol. Madrilenii vor conta și pe Cristiano Ronaldo si Gareth Bale, reveniți după ce au ratat etapa din weekend. Villarreal vine după o victorie cu 2-1 împotriva lui Real Sociedad, partidă în care Pato a ratat penalty. Sunt șanse mari ca brazilianul să fie trecut pe bancă, asta chiar dacă Roberto Soldado și Cédric Bakambu sunt accidentați. De la Real, Keylor Navas e accidentat, în timp ce Casemiro este incert. Morata are șanse mari să fie titular din nou în fața lui Karim Benzema, obosit după meciul cu Espanyol. Real Madrid a marcat cel puțin 3 goluri în 13 din ultimele 15 partide de pe Bernabeu și e neînvinsă cu Villarreal de 15 partide în toate competițiile.

Recomandăm minim 4 goluri înscrise în meci la cotă minimă 2.20.

Celta Vigo vs. Sporting Gijon  – Miercuri, ora 21:00

Celta nu a simțit gustul victoriei până acum în La Liga și vine după două remize consecutive, cu Standard Liege în Europa League și cu Osasuna în campionat. De cealaltă parte, Sporting a fost readusă cu picioarele pe pământ de Atletico Madrid după un start bun de sezon. Madrilenii s-au impus cu 5-0. Gazdele nu pot să conteze pe Claudio Beauvue, Orellana si Planas, în timp ce antrenorul oaspeților are tot lotul valid. Gijon n-a dat gol în 6 din ultimele 8 deplasări din La Liga și are o serie de 9 partide fără victorie departe de casă. Celta în schimb n-a mai bătut pe nimeni de 5 meciuri în campionat.

NO BET este sugestia noastră pentru această partidă.

Real Sociedad vs. Las Palmas  – Miercuri, ora 23:00

Las Palmas e surpriza sezonului până acum în La Liga, locul 3 cu 9 puncte, la egalitate cu Barcelona și la 3 puncte în spatele liderului Real Madrid. Oaspeții vin după o victorie cu 1-0 în meciul cu Malaga, în timp ce Sociedad a pierdut la Villarreal, 1-2. Joseba Zaldua a fost eliminat și e suspendat cu Las Palmas, iar Imanol Agirretxe este accidentat. Cu o medie de peste 2.5 goluri în ultimele 4 partide din La Liga, cei de la Las Palmas merg încrezători în Țara Bascilor. Jonathan Viera revine după o accidentare, dar sunt șanse să nu fie forțat din primul minut.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.70.

Granada vs. Athletic Bilbao – Miercuri, ora 23:00

Gazdele nu au reușit nicio victorie în acest sezon și au doar două puncte în clasament, după remize cu Betis și Villarreal. Ruben Vezo este suspendat pentru această partidă, în urma eliminării din partida cu Betis. De la oaspeți nu sunt absențe, iar veteranul Aritz Aduriz este anunțat titular în atac după dubla reușită în victoria cu Valencia din etapa trecută, scor 2-1.

Recomandăm X2 și maxim 2 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.20.

FC Barcelona vs. Atletico Madrid – Miercuri, ora 23:00

Luis Enrique a primit o veste proastă înaintea derby-ului cu Atletico Madrid, echipa care a eliminat Barcelona în sezonul trecut din Liga Campionilor. Fundașul Samuel Umtiti s-a accidentat la ligamentele unui genunchi și va absenta o perioadă destul de lungă. Astfel, Javier Mascherano va forma cuplul din centrul apărării împreuna cu Gerard Pique. De cealaltă parte, Simeone pregătește o formulă din care Gaitan dispare, iar Kevin Gameiro îl va ține pe Fernando Torres pe bancă. Toate meciurile Barcei pe Camp Nou sunt spectaculoase. Au fost peste 2.5 goluri marcate în ultimele 20 de partide ale catalanilor, dar Atletico are 8 meciuri din ultimele 10 fără gol primit în La Liga și e neînvinsă în 11 din ultimele 12 partide. Se anunță un derby strâns, dar extrem de spectaculos.

Recomandăm 1X și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.10.

Osasuna vs. Espanyol – Joi, ora 21:00

Osasuna și Espanyol sunt două dintre cel mai slabe echipe din acest start de sezon. Ambele sunt fără victorie și ocupă locurile 17 și 18 în La Liga. Gazdele sunt fără Fausto, accidentat, dar pot conta din nou pe Torres. De la oaspeți lipsește Pablo Piatti, iar Javi Fuego revine după suspendare. Espanyol n-a mai câștigat de 7 deplasări în La Liga și a încasat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 dintre ele.

Recomandăm NO BET pentru această partidă.

Deportivo La Coruna vs. Leganes – Joi, ora 21:00

La Coruna nu a reușit să câștige ultimele trei partide, iar atacul este considerat principala problemă – un singur gol marcat în patru etape. Cu Lucas Perez vândut la Arsenal și cu Joselu accidentat, greul a picat pe Florin Andone. Atacantul naționalei nu a reușit până acum să spargă gheața în La Liga, după ce a fost golgheterul din Segunda în sezonul trecut. Are o nouă șansă acum pentru ca este anunțat din nou titular. Sidnei și  Fernando Navarro mai sunt accidentați de la gazde, în timp ce Leganes nu are probleme de lot.

Recomandăm PSF 1 la minim 1.90.

Valencia vs. Deportivo Alaves – Joi, ora 23:00

Valencia are un start catastrofal de sezon cu înfrângeri în ultimele 4 partide consecutive fără gol marcat și cu 10 încasate! Antrenorul Pako Ayestaran a fost dat afară în urmă cu două zile, iar echipa este condusa de fostul asistent Salvador „Voro” González Marco la acest meci. Enzo Perez revine după suspendare la echipa gazdă, în timp ce Garay este accidentat. Oastepții sunt neînvinși în acest start de sezon și se mândresc cu o victorie pe Camp Nou cu 2-1. Zouhair Feddal este singurul jucător accidentat.

Este posibil să vedem din nou goluri în ambele porți, iar cota minimă recomandată este 1.85.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.