Handbal: ponturile și analizele zilei (2 octombrie)

0

Avem o zi mai puțin bogată în partide de handbal, dar suficiente de pe urma cărora putem profita. Am selectat pentru duminică trei partide, două din România și una din Slovacia, la cote interesante.

Tatran Presov vs. Agrokarpaty Pezinok – ora 14:00

E un meci clar ce nu poate avea o altă învingătoare decât Tatran Presov, însă problema se pune la diferența de pe tabelă. Linia setată de bookmakeri este la 20.5, iar echipa PdP crede că formația gazdă nu va forța în acest meci prea mult. Tatran Presov a disputat chiar ieri un meci în Liga Campionilor, 27-22 cu Metalurg, un meci cu o încărcătură destul de mare din punct de vedere fizic. Astfel, astăzi probabil vor pe teren jucătorii ce au evoluat mai puțin și diferența de scor nu va fi prea mare.

Recomandăm cote minime de 1.85 pentru Agrokarpaty Pezinok +20.5 goluri, la o încredere de 5/10.

HC Adrian Petrea vs. Dinamo București – ora 16:00

E o deplasare în care Dinamo a pierdut în sezonul trecut, însă acum situația este complet diferită. La Reșița sunt ceva probleme financiare, dar și diferența dintre cele două loturi este mai mare ca în trecut. Dinamo a reușit să câștige în fața lui Motor Zaporozhye cu 35-31 la mijlocul săptămânii și a arătat chiar bine, iar astăzi mizăm pe un nou succes al „câinilor”.

Recomandăm cote minime de 1.55 pentru Dinamo -1.5 goluri, la o încredere de 6/10.

Poli Timișoara vs. Steaua București – ora 16:00

E un meci ce l-am avut și în sferturile sezonului trecut, iar atunci Poli a reușit să se impună cu 2-1 și să meargă în semifinale. Steaua nu a trecut încă peste acel eșec și sunt convins că astăzi va fi motivată peste limită în deplasarea de pe Bega.

Poli a început bine și a continuat slab, reușind să învingă la Constanța, dar să piardă cu Călărași acasă, la Vaslui și cu Dinamo și să remizeze la Focșani. În schimb, Steaua a început slab, dar pare să-și revină după succesul cu 30-28 în fața CSM-ului.

Un lucru e cert: nu vom vedea un meci dezechilibrat, mai ales că nici ultimele patru nu au fost așa.

Recomandăm cote minime de 1.57 pentru Steaua București +2.5 goluri, la o încredere de 6/10.

sursă foto: Facebook Steaua Handbal

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.