Handbal: ponturile și analizele zilei (5 octombrie)

0

Într-o zi cu puțin fotbal adevărat, echipa PdP revine cu sugestii pentru meciuri de handbal. Pentru ziua de miercuri am selectat patru partide, la cote cât se poate de atractive!

AHC Dunărea Călărași vs. HC Odorhei – ora 17:45

În mod normal ar fi un meci de evitat, dar criza de formă pe care o traversează Dunărea Călărași poate fi speculată. Odorheiul este o formație redutabilă ca în fiecare an, dar în acest sezon pare să aibă ceva în plus. Chiar dacă formația nu e omogenă, ardelenii au făcut meciuri bune și foarte bune până acum și sunt favoriți în această deplasare.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria oaspeților, cu o încredere medie: 5/10.

CSM Focșani vs. HC Adrian Petrea Reșița – ora 18:30

E o cotă ce ne-a atras atenția și care poate fi realizabilă. Focșaniul este o formație bună pe teren propriu, are o sală plină în spate și rezultatele de până acum sunt dătătoare de speranță. Steaua și Timișoara au scos remize cu noroc la Focșani, în timp ce Reșița nu se simte confortabil pe teren străin. Bănățenii au pierdut 22-30 la Constanța și 23-32 la Vaslui, iar astăzi vor avea viață grea din nou.

Recomandăm cote minime de 3.30 pentru victoria Focșaniului, cu o încredere 3/10.

SG Flensburg vs. FC Barcelona – ora 19:30

E meciul etapei în Liga Campionilor la handbal masculin și se anunță spectacol total. Flensburg este favorita acestui duel prin prisma faptului că evoluează pe teren propriu, pentru că valoric Barcelona este superioară. Va conta foarte mult forma de moment a celor două formații, iar Barcelona deși nu a jucat la maxim cu Kiel, a reușit să câștige. Anticipăm un meci echilibrat, între două formații bune.

Recomandăm cote minime de 1.60 pentru FC Barcelona +2.5 goluri, cu încredere 5/10.

Elverum vs. Bodo – ora 21:30

E un meci pe care campioana îl va avea la discreție. Elverum este de departe formația cea mai importantă din Norvegia și a arătat și în Liga Campionilor că este solidă. În schimb, adversarul de astăzi a început dezamăgitor, este poate sub ce era anul trecut și acest lucru nu ne poate duce cu gândul decât la o victorie facilă a gazdelor. Cu excepția ultimului meci direct, în care au fost nevoie de prelungiri, Elverum s-a impus categoric.

Recomandăm cote minime de 1.45 pentru victoria lui Elverum la minim trei goluri, cu o încredere mare: 8/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.