Preliminarii CM 2018: ponturile și analizele meciurilor de sâmbătă 8 octombrie

0

După primele două zile de meciuri din preliminariile CM 2018, Biletul Zilei are 4 variante  câștigătoare din 4 propuse, iar ponturile individuale au un bilanț de 11 câștigătoare din 15 la o cotă medie oferită de 2.09 cu 28.7 unități de profit. Etapa a doua a preliminariilor programează astăzi meciurile din ultimele 3 grupe de calificare, iar emoțiile noastre cresc odată cu intrarea în scenă a selecționatei României.

Azerbaidjan vs. Norvegia, Grupa C, ora 19.00 

Azerii nu mai sunt echipa mică împotriva căreia se câștiga foarte ușor. Fotbalul din Azerbaidjan a evoluat mult în ultimii ani, iar la nivel de club sunt o prezență constantă în Europa League în ultimele sezoane. În partidele de pe propriul teren, gazdele de astăzi au înregistrat doar 4 înfrângeri în ultimele 14 partide disputate, în 7 dintre ele neprimind gol. În prima etapă au învins în San Marino cu 1-0.

Norvegia speră să prindă locul 2 în această grupă, iar bătălia o va da cu Cehia, primul loc părând o certitudine pentru campioana mondială Germania. Însă barajul nu le trezește amintiri prea plăcute norvegienilor, anul trecut fiind eliminați la baraj din drumul către EURO 2016 de Ungaria.

Recomandarea noastră este SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.60 și miză 5/10.

Anglia vs. Malta, Grupa F, ora 19.00 

Anglia a scăpat cu bine de deplasarea din Slovacia din prima etapă unde a reușit să se impună printr-un gol reușit în prelungirile partidei. Meciul împotriva Maltei va fi, probabil, o formalitate, focusul fiind pe partida de marți din Slovenia. Apele sunt tulburi la nivelul băncii tehnice, Sam Allerdyce, înlocuitorul lui Roy Hodgson, fiind demis după începerea cercetării pentru faptele de corupție în care este implicat. Astfel, intermiatul este asigurat de Gareth Southgate, tehnicianul naționalei de tineret.

Despre Malta nu sunt prea multe de spus, echipa fiind victimă sigură a oricărei grupe de calificare din care ar face parte. La meciul de debut în actuala ediție a preliminariilor au încasat 5 boabe de la Scoția.

Instinctual ne face cu ochiul cota minimă de 2.30 pentru o victorie a Angliei la minim 5 goluri diferență, dar propunem să fim precauți și să evităm această partidă. NO BET!

Muntenegru vs. Kazachstan, Grupa E, ora 19.00 

Reprezentativa statului Muntenegru nu ne-a impresionat în meciul din prima etapă de la Cluj când au reușit să smulgă un punct nesperat din deplasarea lor în România. Golul lor a venit după o fază fixă și o greșeală gravă de marcaj a stopperilor români. Mai mult, muntenegrenii au profitat de schimbările ciudate apărute în naționala României urmare a experimentelor neamțului aflat la primul meci pe banca tehnică. Colac peste pupăză, au scăpat cu bine și de penalty-ul ratat de Stanciu în ultima fază. Una peste alta, Jovetic va fi principala gură de foc și în această partidă, dar are nevoie de mai multă susținere.

Kazachstan a reușit un punct miraculos revenind după ce au fost conduși la pauză de Polonia cu 2-0. Acest lucru putea fi în avantajul României, dar mai bine să nu lungim discuția și să ne enervăm din nou. Oaspeții din această seară sunt o națională în creștere care nu se predă ușor, iar în deplasare au pierdut doar 2 din ultimele 9 deplasări.

Recomandăm SUB 2,5 goluri în meci la minim 1.65 cu mize 5/10.

Armenia vs. România, Grupa E, ora 19.00 

Armenia a debutat cu o înfrângere deloc surprinzătoare în Danemarca, însă la limită, 0-1, semn că nu se predau foarte ușor. Naționala antrenată de Cristoph Daum va avea mult de furcă pentru a desface spațiile unei defensive destul de compacte etalată de armeni, dar trebuie să recunoaștem că reprezentativa țării noastre este favorita întâlnirii. Cu un lot evaluat la 45 de milioane de euro din care putem scădea 37 de milioane prin absența megastarului local Mkhytarian, Armenia nu va putea emite prea multe pretenții ofensive.

Daum a simțit această conjunctură favorabilă și a declarat că va alinia o formulă ofensivă, astfel că putem avea speranțe într-o victorie a românilor, fie ea și cu 1-0.

Recomandăm victoria României fără să primească gol, la cote minime de 3.50, cu mize de 5/10.

Polonia vs. Danemarca, Grupa E, ora 21.45

Sunt două echipe aflate în momente diferite. Dacă Polonia este într-o evidentă creștere, Danemarca a ratat prezența la ultimele două turnee finale.

Gazdele au prima șansă, însă nu vor avea un meci ușor. Debutul Poloniei în această campanie nu a fost tocmai fericit, 2-2 în Kazakhstan, într-un meci în care a condus cu 2-0 la pauză. Nordicii au învins cu 1-0 pe Armenia, gol Eriksen, care a și ratat un penalty.

Chiar dacă Danemarca a câștigat trei din ultimele cinci întâlniri, Polonia s-a impus în cea mai recentă, 3-2, într-un amical din 2013.

Recomandăm victoria Poloniei la cotă minimă 2.05 cu mize 4/10.

Germania vs. Cehia, Grupa C, ora 21.45

E un meci cu istorie în spate. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2007, atunci când Cehia s-a impus cu 3-0 în Germania, în preliminariile Euro 2008. Lucrurile s-au schimbat mult de atunci, în condițiile în care Cehia a scăzut mult valoric, iar Germania este clar o forță. S-a văzut acest lucru și la debutul campaniei, nemții câștigând 3-0 la Oslo, iar cehii terminând 0-0 cu Irlanda de Nord, acasă. Totuși, oaspeții de azi rămân periculoși, având în continuare jucători de calitate.

Recomandăm victoria Germaniei și goluri în ambele porți la cote minime de 2.55 și mize 3/10.

Irlanda de Nord vs. San Marino, Grupa C, ora 21.45

Cel mai dezechilibrat meci al zilei are loc în Irlanda de Nord, unde se deplasează San Marino. Va fi clar un meci la discreția gazdelor, o formație ce a impresionat la Euro și care a scos o remiză albă în Cehia, în primul meci. Acesta va fi al treilea meci direct dintre cele două formații și problema va fi reprezentată doar de scor, la fel ca și în trecut: 4-0 și 3-0 în preliminariile 2010.

Recomandăm victoria gazdelor la minim 4 goluri diferență cotată la mini 1.80 și mize 5/10.

Scoția vs. Lituania, Grupa F, ora 21.45

Scoțienii au procentaj de 100% al victoriilor pe teren propriu în fața balticilor, iar în seara aceasta au din nou prima șansă. Doar că lituanienii au jucat foarte bine în primul meci, însă au scăpat printre degete victoria în fața Sloveniei, cu care a remizat 2-2 deși la pauză conduceau cu 2-0. Scoția a câștigat 5-1 la debut, în Malta, dar poate avea probleme astăzi dacă nu vor evolua aproape de potențialul maxim.

Recomandăm NO BET pentru această partidă, deși gazdele sunt favorite, însă valoarea cotelor nu ne avantajează.

Slovenia vs. Slovacia, Grupa F, ora 21.45

Se anunță un meci echilibrat la Ljubljana, între două echipe de nivel apropiat. Slovacia pare să fie ușor avantajată de forma de moment, însă n-ar trebui să ne lăsăm păcăliți de acest aspect.

Slovenii au remizat 2-2 în Lituania după ce au revenit de la 0-2 după pauză. Trupa lui Katanec este una incomodă, poate pune probleme mai ales pe teren propriu unde Elveția a cedat de curând, iar Anglia s-a impus în minutul 86.

Slovacia este în creștere, iar prestația de la Euro nu este surprinzătoare. Hamsik și compania au confirmat prestațiile bune de la turneul final și la debutul în aceste preliminarii, când foarte puțin a lipsit să încurce din nou Anglia.

Este al treilea meci direct din istorie în preliminarii, iar precedentele au fost câștigate de Slovenia, 2-1 și 2-0.

Recomandăm X la finalul partidei la cote minime de 3.00 cu mize de 3/10. Foarte posibil 0-0 sau 1-1.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.