Handbal: ponturile și analizele zilei (16 octombrie)

0

După o zi încurcată în materie de handbal, cu foarte multe meciuri echilibrate, echipa PdP revine cu sugestii de pariuri, pentru ziua de duminică. Din ofertă au fost selectate două meciuri, în care ambele sunt implicate formații din România.

CS Măgura Cisnădie vs. CSM Bistrița – ora 18:00

E un meci din Liga Națională de handbal feminin, în care se întâlnesc două formații imprevizibile. Gazdele au totuși prima șansă, în condițiile în care lotul de care dispune Alexandru Weber este net superior. Sibiencele au avut două săptămâni la dispoziție pentru a se omogeniza, datorită acțiunii echipei naționale. Aducerea lui Tatalovic între buturi este un mare plus, astfel că Măgura Cisnădie poate obține cele trei puncte.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru victoria gazdelor și încredere 6/10.

CSM București vs. Rostov Don – ora 18:00

Este reeditarea sfertului de finală din sezonul trecut, în urma căruia CSM București a mers în Final Four. Situația este însă mult diferită în acest sezon, în condițiile în care reprezentanta României încă nu se regăsește, iar Rostov este una din favoritele la câștigarea trofeului. La CSM nu va evolua Jorgensen, iar Ayglon nu pare a fi o soluție la fel de bună din punct de vedere ofensiv, în timp ce rusoaicele au transferat foarte multe jucătoare de calitate: Rodrigues, Vyakhireva, Barbosa sau Dembele. În aceste condiții, oaspetele sunt favorite și au o șansă bună la victorie.

Recomandăm cote minime de 1.70 pentru victoria lui Rostov și încredere 6/10.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.